Zbog puknuća cjevovoda do daljnjega ukinuta ZET-ova autobusna linija

Foto: ZET

Autobusna linija 129 (Kunišćak- Vrhovec) do daljnjega je ukinuta, zbog puknuća cjevovoda na trasi, javljaju iz ZET-a.

Tramvajske linije prometuju redovito, ali promet je pojačan u širem gradskom području i to osobito u zoni radova.

Zone radova

Podsjetimo, radovi su trenutno na brojnim zagrebačkim prometnicama.

Ulicom kralja Zvonimira, kod kućnog broja 95, do 16 sati prometuje se samo desnim prometnim trakom zbog radova.

Prema privremenoj regulaciji prometuje se Avenijom Većeslava Holjevca, kod čvora Buzin, do 12. srpnja u vremenu od 9 do 14 sati, zbog košnje raslinja.

Zbog uređenja kolnika, Hojnikova ulica, na dijelu od Ventilatorske ulice do Ulice Zastavnice, od 7 sati do ranih jutarnjih sati 15. srpnja zatvara se za sav promet. Za vrijeme radova prometovat će se obilazno.

Ulica Vladimira Nazora, na dijelu od Zamenhoffove ulice do Ulice Tuškanac, zatvorena je za sav promet zbog uređenja kolnika do jutarnjih sati 18. srpnja. Za vrijeme radova prometuje se obilazno.

Za sav je promet zatvoren dio Koranske ulice, kod kućnog broja 1C, zbog radova na kolniku, do 19. srpnja. Za vrijeme radova prometuje se prema privremenoj regulaciji.

Zbog rekonstrukcije plinovoda, kolnik Mirogojske ceste, na dijelu od Ksaverske do Rockefellerove ulice, i Rockefellerove ulice, na dijelu od Mirogojske ceste do ulaza u Specijalnu bolnicu za plućne bolesti, zauzima se do večernjih sati 26. srpnja.

Ulicom kneza Branimira, od kućnog broja 5 do 13, prometuje se prema privremenoj regulaciji do 26. srpnja, zbog uređenja nogostupa.

Prema privremenoj regulaciji prometuje se Ulicom Franje Dursta, od kućnog broja 36 do kućnog broja 55 u Vinogradskoj ulici, do 30. srpnja, zbog uređenja kolnika.

​Zbog pripreme gradilišta za sanaciju pročelja, Ilicom, kod kućnog broja 150, i Trgom Republike Austrije, do 31. srpnja se prometuje suženim dijelom kolnika.

Pregled drugih aktualnih radova možete pogledati ovdje.


Komentari