Zbog mokrih kolnika vozi se sporije i opreznije

FOTO: China.org.cn

Promet je pojačan na cijelom su gradskom području. Zbog mokrih kolnika vozi se sporije i uz dodatan oprez.

Na većini cesta u Hrvatskoj moguća su ograničenja zbog vremenskih uvjeta. Prohodnost cesta i stanje u prometu na dionicama izvan Zagreba pratite na stranicama Hrvatskog autokluba.

Najavljene su izmjene u prometovanju autobusne linija 217 (Kvaternikov trg – Struge) zbog radova u Ulici Žitnjak. Početak radova, koji bi trebali završiti 26. studenog, ovisit će o vremenskim uvjetima. Linija će uobičajeno voziti od Kvaternikovog trga do autobusnog stajališta Radnička INA, gdje će skretati lijevo te Žitnjačkom cestom nastaviti vožnju do krajnjeg odredišta u Strugama. Autobus u povratku vozi istom dionicom. Privremeno je uspostavljeno stajalište Žitnjačka – INA u oba smjera.

Zbog uređenja kolnika Branovečke ceste autobusno stajalište “Furdini” na trasi linije 213 (Dubrava – Jalševec), u oba smjera, do 3. prosinca privremeno je izmješteno 100 m sjevernije od uobičajenog stajališta.

Tramvajska linija 14 prometuje skraćeno do Savskog mosta. Tramvajska linija 7 prometuje skraćeno do Sopota.

Radovi na prometnoj infrastrukturi

Novačkom cestom, na dijelu od k.br. 295 do k.br. 315, do 23. studenog, u vremenu od 7 do 16 sati prometuje se slobodnim dijelom kolnika zbog radova na električnim instalacijama.

Zbog radova na autobusnom stajalištu do 11. prosinca u 20 sati primjenjuje se privremena prometna regulacija Ulicom Vice Vukova u zoni raskrižja s Ulicom Lanište.

U Heinzelovoj ulici, na dijelu od Ulice grada Vukovara do Ulice Donje Svetice, do 21. prosinca u 20 sati traju radovi prijekopa radi polaganja elektroenergetskog kabela.

Privremena prometna regulacija primjenjuje se u Ulici Zlatka Šulentića kod k.br.12, do 30. studenog zbog uređenja nogostupa i parkirališnih mjesta.

U Cenkovečkoj ulici uređuje se nogostup do 26. studenog u 20 sati.

Avenijom Dubrovnik kod Ulice Mate Parlova prometuje se prema privremenoj prometnoj regulaciji do 28. studenog u 20 sati zbog radova na pristupnoj cesti u sklopu rekonstrukcije kružnog toka Remetinec.

U noćnim satima, od 23 do 5, do 23. studenog, Ulicom grada Vukovara, od Miramarske do Tratinske, prometuje se prema privremeno postavljenoj regulaciji zbog radova na telekomunikacijskoj infrastrukturi.

Na Trgu Republike Hrvatske kod kućnog broja 5, na platou Akademije dramskih umjetnosti, do 10. prosinca uređuje se pješačka zona.

Zbog radova na plinovodu, Slavonskom avenijom i Servisnom cestom u zoni raskrižja s Ulicom Rakitnica prometuje se prema privremeno postavljenoj regulaciji do 14. prosinca, a na Slavonskoj aveniji zauzima se jedan kolnički trak u dane vikenda, od subote u 9 sati do nedjelje u 15 sati.

Pokretni ured u Lučkom i Horvatima

U pokretnom uredu Zagrebačkog holdinga mogu se ugovoriti sve usluge iz portfelja Društva, podnijeti zahtjevi za promjenama postojećih, zaprimiti sve vrste predstavki, dobiti informacije ili izvršiti uplate bez naknade platnog prometa.

Ured je od 8 do 10 sati na parkiralištu u Puškarićevoj 80, a ​od 11 do 13 sati ​na Horvaćanskom trgu 2, na parkiralištu kod MO Horvati

Komentari