ZBOG MACRONOVOG BORAVKA U ZAGREBU Ove linije buseva neće voziti, a tramvaji će prometovati obilaznim pravcima

Foto: Patrik Macek/PIXSELL/ Ilustracija

Francuski predsjednik Emmanuel Macron, jučer je stigao u Zagreb. Slijedom navedenog i danas će se u glavnom gradu Hrvatske provoditi posebna regulacija prometa.

Zbog dolaska strane delegacije, 25. studenoga od 8 do 14 sati bit će obustavljena autobusna linija 150 (Tuškanac garaža – Gornji Grad – Trg bana Josipa Jelačića), a od 12 do 13 sati bit će obustavljen tramvajski promet preko Zrinjevca te će linije 6 i 13 prometovati u oba smjera obilaznim pravcima:

Linija 6: Črnomerec – Trg bana Josipa Jelačića – Trg žrtava fašizma – Ulica kneza Mislava – Autobusni kolodvor – Sopot

Linija 13: Kvaternikov trg – Trg žrtava fašizma – Glavni kolodvor – Mihanovićeva – Savska – Ulica grada Vukovara – Žitnjak

Također, u razdoblju između 9 i 13 sati očekuju se povremeni kratkotrajni prekidi u tramvajskom i autobusnom prometu prilikom prolaska štićene kolone, izvijestili su iz ZET-a.

Gužve bi moglo biti i zbog nogometne utakmice. Od 18.45 do 20.30 sati trajat će susret GNK „Dinamo“ i KRC „Genk“ kojom prilikom se prije i nakon završetka utakmice očekuje pojačani promet vozila i pješaka u zoni nogometnog stadiona Maksimir ali i na prometnicama Grada Zagreba.

Komentari