ZAVRŠIT ĆE MALO RANIJE! Radovi na okretištu Črnomerec bit će gotovi prije zadanog roka, a mijenjaju se trase na dvije linije

Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

Na okretištu Črnomerec radovi su u punom jeku, a mnoge će razveseliti vijest da će biti gotovi i prije nego što je predviđeno. Iako je završetak radova planiran za ponedjeljak, autobusni terminal u ovom zagrebačkom kvartu otvorit će se već u nedjelju. Iz ZET-a javljaju da će završiti ranije.

Od ove nedjelje sve autobusne linije će  koristiti perone terminala umjesto privremenih početno-krajnjih stajališta. Novi raspored autobusnih linija po peronima na terminalu Črnomerec dostupan je na mrežnim stranicama ZET-a.

Mijenjaju se trase na dvije linije koje polaze voze zapadom Grada, točnije 121 i 142. Navedene linije će od ponedjeljka u 8 sati do ponedjeljka, 29. ožujka prometovati djelomično izmijenjenim trasama zbog radova koji uvjetuju zatvaranje za promet Žagarove ulice.

Linija 121: Gajnice – redovnom trasom do raskrižja Bolničke ceste i Ulice Majke Terezije – (desno) Ulica Majke Terezije – (lijevo) Ilica – i u nastavku redovnom trasom terminala Črnomerec. S terminala Črnomerec autobus će voziti redovnom trasom do Gajnica. U smjeru Črnomerca koristit će se autobusno stajalište Vrapčanska na Ilici.

Linija 142: Redovnom trasom do raskrižja Ulice Branimira Gušića i Bolničke ceste – (desno) Bolnička cesta – (lijevo) Ulica Majke Terezije – (desno) Vrapčanska aleja – odredište. Zapadno autobusno stajalište Vrapčanska za vrijeme izvođenja radova neće biti u funkciji.


Komentari