ZAGREPČANI, PRIPAZITE! Kopa se od Trokuta do Ribnjaka, a trase mijenja čak nekoliko noćnih tramvaja

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/ Ilustracija
Opet se kopa po cijelom gradu. Popravlja se pruga, radi na nadvožnjaku Trokut, a na Ribnjaku se demontira dizalica. Zbog toga će tramvaji 31, 32, 33 i 34, prometovati izmijenjeno, javljaju iz ZET-a.
Noćna linija 31
Zbog radova na nadvožnjaku Trokut, u noći s ponedjeljka na utorak (14./15. lipnja) kao i zbog sanacije tramvajskog kolosijeka na dijelu Ilice, u noćima od subote, 19. lipnja do ponedjeljka, 21. lipnja umjesto tramvaja linije 31 vozit će autobus i to izmijenjenom trasom u smjeru Savskog mosta:
  • Črnomerec – Zagrebačka – Prilaz baruna Filipovića – Reljkovićeva – Ilica – i dalje uobičajenom trasom do odredišta

Valja napomenuti da autobusna zamjena noćne tramvajske linije 31 ne koristi tramvajska stajališta Studentski dom Stjepan RadićArena ZagrebMost mladosti i Borovje istok.

Noćna linija 32

Zbog sanacije kolosijeka na Savskoj cesti, umjesto tramvaja noćne linije 32 u noćima od utorka, 15. lipnja do subote, 19. lipnja vozit će autobus.
U noći sa subote na nedjelju (19./20. lipnja) noćna tramvajska linija 32 će prometovati izmijenjenom trasom u oba smjera:
  • Prečko – Savska – Ilica – Trg bana Josipa Jelačića – Glavni kolodvor – Ulica kneza Mislava – Borongaj
Noćna linija 33

Zbog demontaže građevinske dizalice u Ulici Ribnjak, u noći sa subote na nedjelju (19./20. lipnja) umjesto noćne tramvajske linije 33 vozit će autobus.

Noćna linija 34

Zbog sanacije tramvajskog kolosijeka u Ulici Dubrava, u noćima od ponedjeljka, 14. lipnja do nedjelje, 20. lipnja, umjesto tramvaja noćne linije 34 vozit će autobusi izmijenjenom trasom u smjeru Dupca:

  • Ljubljanica – Fallerovim šetalištem – Zagrebačka avenija – Savska cesta – i dalje redovnom trasom

​Polazno stajalište noćne linije 34 na Ljubljanici bit će isto kao polazno stajalište linije 114 (peron 1).


Komentari