ZAGREPČANI, KOJI STE VI SRETNICI! Ovog petka vrijeme je kao stvoreno za vaše najdraže aktivnosti na otvorenom

Foto: Zagreb.info

U metropoli je danas sunčano, ujutro na širem području grada moguće s maglom. Vjetar slab. Najviša dnevna temperatura oko 20 °C. U Hrvatskoj će prevladavati sunčano vrijeme, ponegdje s malom naoblakom, a na Jadranu i s maglom.

Vjetar će puhati uglavnom slab, na Jadranu od sredine dana mjestimice umjeren sjeverozapadni, uz obalu i jugozapadni. I dalje će biti iznadprosječno toplo s najvišom dnevnom temperaturom većinom od 16 do 21 Celzijev stupanj, u unutrašnjosti Dalmacije i malo višom.

Na cestama u Hrvatskoj vozi se uz povoljne vremenske uvjete, a promet je pojačan na gradskim cestama i obilaznicama dok su povremeni zastoji tijekom dana mogući na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi, poručuju u petak ujutro iz Hrvatskog autokluba (HAK).

Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče zbog izvanrednog održavanja na vijaduktu Drežnik u smjeru Dubrovnika vozi se suženim kolnikom te su mogući kraći zastoji. Do 27. veljače od 8 do 16 sati zbog izvanrednih prijevoza povremeno se zaustavlja sav promet u zoni čvora Žuta Lokva u smjeru Zagreba.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac do 1. travnja zbog radova na čvoru Jakuševec zatvoren je kolnik u smjeru Lipovca, vozi se dvosmjerno kolnikom u smjeru Bregane, uz ograničenje brzine od 40 kilometara na sat.

Na A7 Draga-Šmrika od 22 sata večeras do ujutro u pet sati prekida se promet dionicom Hreljin-Križišće u smjeru Krka, zbog radova u tunelu Burlica.

Na A11 Zagreb-Sisak do 1. travnja zbog radova zatvoren je izlaz sa čvora Jakuševec na autocestu A3 Bregana-Lipovac u smjeru Lipovca Na Krčkom mostu vozi se naizmjence, uz ograničenje brzine od 30 kilometara na sat. U pomorskom i željezničkom putničkom prometu nema poteškoća.


Komentari