ZAGREPČANI BIJESNI: Pripremate li i vi ovako vodu za kupanje? ‘Umrijet ćemo od sifilisa, a ne od korone! Na što smo spali!’

foto:facebook

Zagrepčani su lagano na rubu “sloma živaca” zbog konstantnog nedostatka tople vode. Posebno su ogorčeni stanovici Španskog, a samo jedna fotografija bila je dovoljna da se pokrene žestoka rasprava.

Jasno je po komentarima kako građani više  nemaju snage nositi se s ovim problemom, koji se konstantno ponavlja.

Gospođa iz Španskog objavila je fotografiju lonaca u kojima grije vodu kako bi mogla okupati dijete, napomenuvši kako je to slučaj koji se ove godine ponovio puno put, a posljednji razlog je dakako puknuće cijevi.

“1.10.2020 Zagreb. Ne kuham 3 lonca juhe, već grijem vodu da okupam dijete jer već 2 dana nema tople vode u Španskom (po tko zna koji puta ove godine”, napisala te priložila fotografiju.

foto:Facebook

“Na šta smo spali,….a mi se jebemo oko 5G mreže i korone a umrijeti ćemo od sifilisa”

“Iskreno, nisam jedan od onih koji će reći da treba djecu kupati u hladnoj vodi ili ih ne kupati opće, ali. Ali zar stvarno misliš, da će tvoje kukanje i javno istupanje nešto promjeniti. Smatraš li svoju djecu i sebe žrtvama? Kao da ti jedini nemaš tople vode? Zamisli kako je ljudima koji su u sekundi zbog potresa ostali bez svega, zamisli kako je bilo ljudima u Vukovaru? Opet, možda pretjerujem, ali brate mili pa nije kraj svijeta ako se dijete ne okupa. ZNAČI PUKLA JE CIJEV JEL RAZUMIJEŠ, zamisli kad se tebi pokvari tvoj romobil pa se ne voziš dok ti ga majstor ne popravi, E TAKO NEKO POPRAVLJA CIJEV”, komentirao je sugrađanin koji se pak nije složio s velikom većinom komentara.

“Ljudi moji nemojte kukati ode, nego idite na izbore i tamo birajte promjene”

“Ma ne samo kod nas u Španskom!!!
Šta se dogadja na tim glasvnim vodovodima tj toplovodima!??”, glasio je jedan od komentara.

“Ja razmišljam da izbacim umivaonik i ugradim plinsko kuhalo. Strujno ne jer bi mogli krenut sa redukcijom!”, napisao je jedan korisnik društvene mreže uz dakako dozu sarkazma.


Komentari