Vozite se ZET-om? Obratite pažnju na današnje izmjene i zastoje u prometu

hr.wikipedia.org

Zagrebački holding izvijestio je da uspinjača neće prometovati danas od 6 do 14 sati, zbog redovnog mjesečnog održavanja. Za dolazak do Gornjeg grada preporučuju korištenje autobusnih linija 105 (Kaptol – Britanski trg) i 150 (Tuškanac garaža – Gornji grad – Trg bana Josipa Jelačića).

Kao što je prethodno i najavljeno, Sarajevska cesta, na dijelu od Vatikanske do Jakuševečke ulice, zatvorila se za sav promet danas u 8 sati zbog uređenja kolnika, a radovi će trajati do 3. travnja u 20 sati.

Obilazno će se prometovati od Sarajevske ceste, Jakuševečkom i Tišinskom ulicom, zatim Sajmišnom cestom i Ulicom Karla Metikoša do Sarajevske ceste.

Autobusne linije 295 (Zapruđe – Jakuševec – Zapruđe), 307 (Zapruđe – Strmec Bukevski) i 308 (Zapruđe – Sasi) prometovat će djelomično izmijenjenim trasama. Školska autobusna linija 841 (Osnovna škola Dugave – Jakuševec) također će prometovati izmijenjenom trasom, i to od Osnovne škole Dugave, ulicama Svetog Mateja i Kramarići, zatim Matunovom ulicom, Sarajevskom cestom (ispred hotela Porin), Jakuševečkom ulicom, Ulicom Gata, IV. odvojkom Tišinske i Tišinskom te Jakuševečkom ulicom prema školi istom trasom.

Zbog zastoja u Sopotu, tramvajske linije 6 i 7 prometuju skraćeno, a autobusna linija 607 produljeno do okretišta Zapruđe, a na pojedinim autobusnim linijama moguća su odstupanja od voznog reda.

Komentari