VAŽNA PROMJENA: Ako kupujete kartu na Autobusnom kolodvoru, imajte na umu da bi vas moglo dočekati ovo!

Ilustracija (Foto: Bruno Konjevic / CROPIX)

Ako putujete busom, imajte na umu da kartu na blagajni više ne možete kupiti u kasnim noćnim satima.

Blagajne za prodaju autobusnih karata od 28. lipnja neće raditi u vremenskom periodu od 00:00 do 05:00 sati, svakodnevno. U tom vremenskom periodu mogu se koristiti kartomati za kupnju karata, a video monitor za informacije o peronima i polascima, koji se nalazi u centralnom holu zgrade ( I kat ), izvijestili su iz Zagrebačkog Holdinga.

Dobra vijest je  da kartu putem web stranice Autobusnog kolodvora u Zagrebu (AKZ)  možete kupiti bilo kada.

Ponuda obuhvaća 35 različitih prijevoznika koji vrše prijevoz na dva kontinenta i na više od 7000 lokacija. Uz razvoj online kupovine karata, pokrenuta je Instagram i Facebook stranica putem koje svakodnevno dobivamo upite na koje odgovaramo unutar svega nekoliko minuta, nastojeći tako maksimalno pomoći korisniku, navode iz AKZ-a.

Autobusni kolodvor Zagreb danas je jedna od 14 podružnica Zagrebačkog Holdinga, a djelatnosti su mu danas šire nego što je to bilo nekada, tako primjerice AKZ danas nudi usluge prihvata autobusa, prtljage i robe, prodaje i rezervacija autobusnih karata online i na fizičkim blagajnama, usluge informacija, čuvanje garderobe te usluge cjelodnevnog parkiranja osobnih automobila.

Sa svojih 44 perona povezuje Zagreb s ostalim dijelovima Hrvatske kao i s većinom ostalih europskih sjedišta, navodi se na njihovim stranicama.


Komentari