U subotu se održava ‘Antunovski hod za mlade’: Policija objavila važnu vijest o regulaciji prometa, evo kojom će se dionicom kretati

Antunovski hod za mlade (Foto: Facebook/Župa sv. Antuna Padovanskog)

U subotu, 11. lipnja održat će se “Antunovski hod za mlade” u Sesvetskim Selima, a tim povodom doći će do regulacije provoda. Hod kreće u 14 sati, a do 21 sat vjernici će se kretati na sljedećoj dionici:

Crkva sv. Antuna Padovanskog, Sesvetska Sela – Sesvetska –Zagrebačka – Ulica Dubrava (odmor 30 minuta na prostoru ispred crkve u Aveniji Gojka Šuška) – Maksimirska – Vlaška – Trg bana Josipa Jelačića (odmor 30 minuta) – Sveti Duh, crkva sv. Antuna Padovanskog.

Vjernici će se po navedenoj dionici kretati uz stalnu nazočnost policijskih službenika koji će pravovremeno upravljati cestovnim prometom.

Slijedom toga, iz policije mole građane, odnosno sudionike u prometu koji se u navedenom vremenu zateknu u zoni prolaska procesije za razumijevanje i strpljenje te da poštuju sve upute policijskih službenika i redara, radi što bolje protočnosti prometa kao i sigurnosti svih sudionika u cestovnom prometu.

Komentari