U primjeni nedjeljni red vožnje dok su u nekim ulicama radovi

autobusi.org

Javni je prijevoz redovit na svim linijama. U primjeni je nedjeljni red vožnje, uz izmjene na pojedinim linijama zbog radova na području prometne mreže.

Radovi na prometnoj infrastrukturi

Raskrižjem Jarunske i Gredica prometuje se prema privremenoj regulaciji zbog radova na telekomunikacijskoj infrastrukturi koji će trajati do sutra.
Avenijom Dubrovnik kod Ulice Mate Parlova prometuje se prema privremenoj prometnoj regulaciji do 28. studenog u 20 sati zbog radova na pristupnoj cesti u sklopu rekonstrukcije kružnog toka Remetinec.
Zbog radova na plinovodu, Slavonskom avenijom i Servisnom cestom u zoni raskrižja s Ulicom Rakitnica prometuje se prema privremeno postavljenoj regulaciji do 14. prosinca, a na Slavonskoj aveniji zauzima se jedan kolnički trak u dane vikenda, od subote u 9 sati do nedjelje u 15 sati.
Ulicom Zelengaj, na dijelu od kućnog broja 31 do Ulice Kraljevec, prometuje se prema privremenoj prometnoj regulaciji, do 16. prosinca zbog polaganja elektroenergetskog kabela.
Hreljinskom ulicom prometuje se prema privremenoj regulaciji po slobodnom dijelu kolnika do kraja mjeseca, a zbog rekonstrukcije ceste Ulica Josipa Lončića, na dijelu od kućnog broja 25 do 42, zatvorena je za promet do 31. prosinca.

Ulicom Oranice, na dijelu od Ulice I. B. Mažuranić do kućnog broja 71, do 24. studenog, zbog polaganja električnih vodova, zauzima se dio kolnika u vremenu od 8 do 15 sati. Prometovat će se slobodnim dijelom kolnika uz posebnu prometnu signalizaciju u samom raskrižju.

Zbog redovnog održavanja ceste Ulica Žitnjak zatvara se za promet, na dijelu od Radničke ceste do Žitnjačke ceste kod kućnog broja 51, od 19. studenog u 8 sati do 26. studenog u ranim jutarnjim satima.

Izmjene u javnom prijevozu

Zbog radova koji uvjetuju zabranu autobusnog prometa ulicom Žitnjak, autobusna linija 217 (Kvaternikov trg – Struge) će odponedjeljka u 8 sati do ranih jutarnjih sati 26. studenoga, prometovati djelomično izmijenjenom trasom: uobičajenom trasom od Kvaternikovog trga do autobusnog stajališta Radnička INA, gdje će skretati lijevo te Žitnjačkom cestom nastaviti vožnju do krajnjeg odredišta u Strugama. Autobus će u povratku voziti istom, izmijenjenom trasom. Za vrijeme radova privremeno će biti uspostavljeno stajalište Žitnjačka – INA u oba smjera.

Zbog uređenja kolnika na Branovečkoj cesti, autobusno stajalište “Furdini” na trasi linije 213 (Dubrava – Jalševec), u oba smjera, privremeno je izmješteno 100 m sjeverno od postojećeg stajališta, do 3. prosinca u 20 sati.

Tramvajska linija 14 prometuje skraćeno do Savskog mosta. Tramvajska linija 7 prometuje skraćeno do Sopota.

Komentari