TRAŽITE POSAO? Donosimo vam pet najzanimljivijih ponuda u Zagrebu, prijavite se na vrijeme!

Foto: Pixaby/Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Kolklasik j.d.o.o. traži agenta/ promotora u call centru (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 21.8. Prednost donosi iskustvo rada u call centru, a uvjeti su osnovno poznavanje rada na računalu, snalažljivost i kreativnost, sposobnost slušanja sugovornika, spremnost na učenje i prihvaćanje novih ideja i prijedloga. Poslodavac nudi ugovor o radu na određeno uz mogućnost zapošljavanja na neodređeno, mogućnost zapošljavanja umirovljenika, tjedne i mjesečne bonuse. Aplicirajte.

Loft d.o.o. traži skladištara i montažera (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 4.8. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Potrebna je želja za uspjehom i radom, odgovornost, preciznost i ustrajnost. Posao obuhvaća zaprimanje, kontrolu i skladištenje robe te dostavu i montažu namještaja. Prijavite se ovdje.

Camaloon zapošljava Team Leadera – Sales (m/ž), operatera u proizvodnji (m/ž), specijalista u odjelu za print (m/ž), B2B Sales Specialista (m/ž), Sales Development Representative (m/ž), Customer Sucess Specialist (m/ž). Lokacija rada je Zagreb. Uvjeti su vrsno poznavanje stranih jezika, odlične komunikacijske vještine i sposobost rješavanja problema, empatija, proaktivnost i prethodno radno iskustvo na sličnim poslovima. Prijavite se.

Leder & Schuh d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž). Mjesto rada je Zagreb – City Center One East. Prijave su otvorene do 3.8. Traži se komunikativna, uredna i fleksibilna osoba za rad s kupcima i na blagajni. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno vrijeme i napredovanja. Aplicirajte.

Manpower za potrebe klijenta traži novo pojačanje na poziciji voditelj prodaje (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 9.8. Posao obuhvaća sudjelovanje u definiranju, kreiranju i implementaciji strategije prodaje, izradu redovnih izvještaja o provedenim aktivnostima, formiranje i rukovođenje prodajno komercijalnim timom i slično. Prednost donosi iskustvo u prodaji opreme i usluga projektiranja, održavanja i servisa sustava tehničke zaštite, vatrodojave, plinodetekcije i hotelskih sustava. Traže se proaktivni pristup radu i motiviranost u nalaženju novih i zadržavanju postojećih partnera i kupaca, odgovornost, dinamičnost i upornost, razvijene prezentacijske i pregovaračke prodajne vještine. Prijavite se.

 


Komentari