Tramvajski promet redovit je na svim linijama, budite dodatno oprezni zbog magle

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Tramvajski promet redovit je na svim linijama. Zbog ograničenja u zonama radova moguća su manja odstupanja od reda vožnje na pojedinim autobusnim linijama. Autobusne linije 212 i 232 prometuju s odstupanjem od voznog reda.
Zbog magle u širem gradskom području molimo sve sudionike u prometu za dodatni oprez.

Tramvajska linija 14 prometuje skraćeno do Savskog mosta. Tramvajska linija 7 prometuje skraćeno do Sopota.

Radovi na prometnoj infrastrukturi

Jedan prometni trak na Jadranskom mostu u oba smjera zauzima se zbog izgradnje alternativnih pravaca u sklopu rekonstrukcije remetinečkog rotora. Smanjena protočnost Jadranskog mosta utjecat će na promet u široj zoni radova, a radit će se uz najbliži trak tramvajskim tračnicama. Vozače molimo za razumijevanje i strpljenje!

Zbog radova na sanaciji tramvajske pruge, Ilicom, od Slovenske do Mandaličine ulice od 10 do 14 sati prometovat će se prema privremenoj prometnoj regulaciji.

U ulici Veliki dol prometovat će se prema privremenoj prometnoj regulaciji prometa zbog radova na sanaciji kolnika i nogostupa kod kućnog broja 7, od 12. do 16 studenog.

Za promet se zatvara ulica II Ledenički odvojak, od Ledeničke ulice do kraja ulice, zbog radova na uređenju kolnika do 24. studenog.

Zbog uređenja kolnika, Glavotočka cesta, od Vinodolske ulice do kraja ulice, zatvara se za sav promet do 22. studenog.

Pokretni ured u Novoselcu i Maloj Mlaki

U pokretnom uredu Zagrebačkog holdinga mogu se ugovoriti sve usluge iz portfelja Društva, podnijeti zahtjevi za promjenama postojećih, zaprimiti sve vrste predstavki, dobiti informacije ili izvršiti uplate bez naknade platnog prometa.
Ured je od 8 do 10 sati u Novoselečkom putu 181, ispred MO Novoselec, a od 11 do 13 sati u Malomlačkoj ulici 91.


Komentari