Tramvajski promet redovan na svim linijama, dolazi do izmjene na autobusnoj liniji 132

FOTO: Dalje.cm

Tramvajski promet redovit je na svim linijama. Zbog ograničenja u zonama radova moguća su manja odstupanja od reda vožnje na pojedinim autobusnim linijama.
Promet je pojačan u širem središtu grada.

Zbog zamjene tramvajskih tračnica u Ilici, u zoni raskrižja Ilice i Mandaličine ulice, do sutra u ranim jutarnjim satima tramvajsko stajalište “Mandaličina sjever” izmješteno je 15-tak metra istočnije, prema centru grada.

Zbog radova koji uvjetuju zatvaranje za promet dijela ulica Zastavnice i Mirka Bedeka, autobusi linije 132  (Savski most – Goli Breg – Brezovica) će sutra od 9 sati do ranih jutarnjih sati 19. studenoga prometovati djelomično izmijenjenom trasom. S terminala Savski most autobusi će prometovati redovnom trasom do raskrižja Remetinečke i Ulice dr. Luje Naletilića – Ulica dr. Luje Naletilića – Prigradska – Brezovička – Golobreška i dalje redovnom trasom do Hrvatskog Leskovca. U Hrvatskom Leskovcu autobusi će se privremeno okretati u zoni raskrižja ulica Mirka Bedeka i Pilinka (kod pošte) te će nastaviti prometovati redovnom trasom Mirka Bedeka – Bedeki – Klanjec – Demerska – Gornjodemerska – Golobreška – Desprimska –  početno – krajnje stajalište kod škole Brezovica – Brezovička – Prigradska –  Ulica dr. Luje Naletilića – Remetinečka cesta i dalje redovnom trasom do terminala Savski most. Autobusi će se zaustavljati na svim usputnim autobusnim stajalištima. Vremena polazaka iz Savskog mosta i Brezovice se neće mijenjati.

Radovi na prometnoj infrastrukturi 

Jedan prometni trak na Jadranskom mostu u oba smjera zauzima se zbog izgradnje alternativnih pravaca u sklopu rekonstrukcije remetinečkog rotora. Smanjena protočnost Jadranskog mosta utjecat će na promet u široj zoni radova, a radit će se uz trak najbliži tramvajskim tračnicama. Vozače molimo za razumijevanje i strpljenje.

Prilikom nastavka sanacije tramvajskog kolsijeka u Ilici, na dijelu od Mandaličine do Vukasovićeve ulice, do 27. studenog u noćnim satima od 20 do 6 sati, zauzet je jedan prometni trak, a prometuje se slobodnim dijelom kolnika.

Ulicom Pantovčak kod k.br. 261 od 8 do 14 sati prometuje se prema privremenoj regulaciji zbog radova na kanalskom priključku.

Za promet se zatvara Ulica Matije Valjavca, do 7. prosinca, zbog radova na kolniku.

Zbog sanacije i asfaltiranja kolnika u Poljičkoj ulici, kod k.br. 43-45 i u zoni križanja s Ulicom Lavoslava Ružičke do 14. studenog prometovat će se prema privremenoj regulaciji.

Privremena regulacija prometa primjenjivat će se u Novoj cesti kod raskrižja s Kučerinom ulicom, zbog postavljanja uspornika prometa, od 8.30 sati do 14. studenog u ranim jutarnjim satima.

Branovečka cesta, na dijelu od Ulice Mudifaji do kućnog broja 290, do 3. prosinca bit će zatvorena za sav promet, osim za vozila Zet -a i gradilišta. Obilazni pravac za vrijeme izvođenja navedenih radova bit će: Branovečka cesta – Markovićev brijeg – Veliki Vrh – Mudifaji – Branovečka cesta.

U Meraškoj ulici, na dijelu od Valunske ploče do kraja ulice i od Valunske ploče do Kumborskog puta, zbog uređenja ulice prometovat će se prema privremenoj regulaciji do 8. prosinca.

U Ulici Veliki dol prometovat će se prema privremenoj prometnoj regulaciji prometa zbog radova na sanaciji kolnika i nogostupa kod kućnog broja 7 do 16. studenog.

Ulica M. Bedeka i Ulica Zastavnice, na dijelu od Pilinke do Hojnikove ulice, zbog radova će biti zatvorene za sav promet sutra od 9 sati do 19. studenog u ranim jutarnjim satima. Obilazni pravci za vrijeme radova bit će: M. Bedeka – Gornjodemerska – Sv. Benedikta – Gospodarska – Hojnikova i obratno.

Pokretni ured u Kozari putevima i Trnavi

U pokretnom uredu Zagrebačkog holdinga mogu se ugovoriti sve usluge iz portfelja Društva, podnijeti zahtjevi za promjenama postojećih, zaprimiti sve vrste predstavki, dobiti informacije ili izvršiti uplate bez naknade platnog prometa.
Ured je od 8 do 10 sati u zoni okretišta autobusa u Kozari putevima, a od 11 do 13 sati u Resničkom putu 12, Park T. Ivčića u Trnavi.


Komentari