Tramvajski promet je redovit dok pojedine autobusne linije odstupaju od reda vožnje. Mostom mladosti u smjeru juga vozi se sporije

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Tramvajski promet je redovit dok pojedine autobusne linije odstupaju od reda vožnje.

Mostom mladosti u smjeru juga vozi se sporije, uz povremena zaustavljanja zbog radova koji onemogućuju prometovanje prema novozagrebačkim naseljima Dugave i Travno.
Do završetka radova tramvajske linije 6 i 7 prometuju izmijenjenim trasama, dok je linija 8 ukinuta. Kao supstitucija uvedena je izvanredna linija 609.

Noćne linije javnog gradskog prijevoza do daljnjeg ne prometuju.

OBUSTAVA TRAMVAJSKOG PROMETA PREKO MOSTA MLADOSTI

Zbog radova na Mostu mladosti, od četvrtka, 6. kolovoza do završetka radova koji se očekuju sredinom rujna, bit će obustavljen tramvajski promet Avenijom Marina Držića, južno od Ulice grada Vukovara do Zapruđa.


Kao supstitucija bit će uvedena izvanredna autobusna linija 609 koja će prometovati na dionici Zapruđe – Ulica grada Vukovara!
Autobus će se polukružno okretati na raskrižju Avenije Marina Držića i Ulice grada Vukovara te će ulazno-izlazno stajalište biti u Držićevoj (kod “Dione”).
Početno stajalište u Zapruđu je na Aveniji Dubrovnik kod HG- spota, a krajnje na ugibalištu autobusne linije 222, kod Prometnog centra ZET-a.
Autobusi se neće zaustavljati na stajalištu Most mladosti i to u oba smjera te na stajalištu Borovje istok, u smjeru Ulice Grada Vukovara.
Vozni red autobusne linije 609 pročitajte ovdje.

Za vrijeme izvođenja radova, tramvajske linije 6 i 7 prometovat će izmijenjenim trasama u oba smjera, dok će linija 8 biti ukinuta.

Linija 6: Črnomerec – Trg bana Josipa Jelačića – Glavni kolodvor – Autobusni kolodvor – Ulica grada Vukovara – Žitnjak.
Linija 7: Dubec – Kvaternikov trg – Autobusni kolodvor – UIica grada Vukovara – Savski most.

I danas u pojedinim dijelovima grada neće biti struje! Dobra je vijest što se struja vraća najkasnije do 14 sati!

Komentari

loading...