Tramvaji voze prema rasporedu, autobusna linija 212 mogla bi kasniti

Autobusna linija Dubec-Novi Jelkovec (Foto: Facebook/Screenshot)

Tramvajski promet redovit je na svim linijama. U autobusnom prometu moguća su odstupanja od reda vožnje na liniji 212 (Dubec – Sesvete).

Autobusna linija 150 (Tuškanac garaža – Gornji grad – Trg bana Josipa Jelačića) svakodnevno je skraćena nakon 17 sati te prometuje na relaciji Tuškanac garaža – Gornji grad – Ilirski trg.

Radovi na prometnoj infrastrukturi

Jandrićeva ulica zatvara se za sav promet do 14. prosinca zbog asfaltiranja prometnice.
 
Ulicom kneza Branimira, u zoni raskrižja s Heinzelovom ulicom, zbog radova se prometuje prema privremenoj regulaciji od 9 do 16 sati do 7. prosinca. Regulacija se primjenjuje i u Ulici kneza Branimira, na dijelu od Heinzelove do Ulice Donje Svetice, do 17 sati. 

Koranskom ulicom kod k.br.18 prometuje se jednim trakom do 7. prosinca, zbog asfaltiranja nogostupa.

Zbog rekonstrukcije nadvožnjaka u Aveniji Marina Držića do 11. prosinca prometuje se prema privremenoj prometnoj regulaciji na uključnoj, odnosno isključnoj traci u smjeru sjevera u samoj zoni petlje.

U sklopu radova na rekonstrukciji remetinečkog rotora na Jadranskom mostu do 11. prosinca u vremenu od 9 do 16 sati svakodnevno će se zauzimati krajnji lijevi prometni trak u oba smjera.

Pokretni ured u Brestju i Maksimirskim naseljima

U pokretnom uredu Zagrebačkog holdinga mogu se ugovoriti sve usluge iz portfelja Društva, podnijeti zahtjevi za promjenama postojećih, zaprimiti sve vrste predstavki, dobiti informacije ili izvršiti uplate bez naknade platnog prometa.

Ured je od 15 do 16:30 u Ulici Ljubičica bb, odnosno ispred Boćarskog kluba Sesvete, a od 17:30 do 19 sati u Aleji Augusta Augustinčića 12, ispred MO Maksimirska naselja.


Komentari