TOP DESET POSLOVA! Nemojte propustiti ove super prilike, prijavite se odmah ili će ih zgrabiti netko drugi!

Foto:pexels/ Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Manpower zapošljava za potrebe klijenta na poziciji Web Developer (m/ž). Lokacije rada je Zagreb, a postoji i mogućnost rada od kuće. Prijave se zaprimaju najkasnije do 8.6. Uvjeti su minimalno dvije godine iskustva, vještine rada u HTML-u, (S)CSS-u, Javascriptu, MySQLu te fluentnost u engleskom jeziku. Poslodavac nudi dobre prilike za razvoj karijere, rad s najmodernijih tehnologijama i kompetitivna primanja. Aplicirajte.

Camaloon zapošljava Team Leadera – Sales (m/ž), operatera u proizvodnji (m/ž), specijalista u odjelu za print (m/ž), B2B Sales Specialista (m/ž), Sales Development Representative (m/ž), Customer Sucess Specialist (m/ž). Lokacija rada je Zagreb. Uvjeti su vrsno poznavanje stranih jezika, odlične komunikacijske vještine i sposobnost rješavanja problema, empatija, proaktivnost i prethodno radno iskustvo na sličnim poslovima. Prijavite se.

Easy Consult d.o.o. zapošljava na poziciji radnik u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 12.6. Poželjno je iskustvo u proizvodnji, ali nije uvjet te je potrebno znanje hrvatskog jezika. Posao obuhvaća pripremu i sortiranje sirovina, ručno i strojno slaganje baklava te rad u tjestari na liniji za proizvodnju kora. Prijavite se.

Oganj d.o.o. traži asistenta u servisu (m/ž) u Zagrebu. Prijavite se do 2.6. Potrebna je stručna, odgovorna i pouzdana osoba za rad. Poslodavac nudi stimulativne pogodnosti, dodatne edukacije, mentorstvo, rad u dinamičnom i kolegijalnom timu. Provjerite uvjete i aplicirajte ovdje.

Auto Benussi d.o.o. zapošljava djelatnika u praoni (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a rok prijave je 31.5. Poželjna je odgovornost, savjesnost u obavljanju radnih zadataka, pedantnost, sklonost timskom radu i iskustvo od godinu dana. Poslodavac nudi priliku za stalno usavršavanje, stimulativna primanja i odlično radno okruženje. Prijavite se.

KFC traži djelatnika u restoranu (m/ž) za rad u Zagrebu. Rok prijave je 1.6. Poslodavac nudi dva slobodna dana u tjednu, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog razvoja i isplatu dodatne stimulacije na plaću. Traže se osobe koje su aktivne na poslu i timski igrači. Aplicirajte.

Alu Rol d.o.o. zapošljava voditelja poslovnice – terenskog savjetnika (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 31.5. Posao podrazumijeva pronalaženje novih kupaca, izradu ponude, optremnice, narudžnu robe prema matičnoj firmi i slično. Traži se pouzdana, odgovorna i poslu odana osoba za obavljanje komercijalnih poslova. Uvjeti su posjedovanje relevantnog radnog iskustva, komunikativnost i orijentiranost na kupca te znanje njemačkog/engleskog jezika. Prijavite se.

Deceuninck d.o.o. traži radnika u proizvodnji – operatora stroja (m/ž). Mjesto rada je Strmec Samoborski, a prijaviti se možete najkasnije do 20.6. Uvjeti su srednja stručna sprema tehničkog ili drugog usmjerenja i komunikacijske vještine, a poželjno je iskustvo na poslovima logistike i skladištenja. Aplicirajte.

Abau d.o.o. traži šefa kuhinje (m/ž), voditelja restorana i bara (m/ž), voditelja recepcije (m/ž), voditelja domaćinstva (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete do 31.5. Poslodavac osigurava timski rad u dinamičnom okruženju, stimulativna primanja, cjelogodišnje zaposlenje te mogućnosti dodatne edukacije. Prijavite se ovdje.

Encian traži skladištara (m/ž) u Zagrebu. Od zaposlenika se traže ozbiljnost, marljivost, fizička sprema, spretnost i spremnost na timski rad. Potrebna stručna sprema je NKV, PKV, KV, SSS i godina dana radnog iskustva. Prijavite se na linku.

Sretno kandidatima!


Komentari