Tijekom vikenda zatvarat će se vrlo prometne zagrebačke ulice: Evo što izbjegavati i kada…

Photo: Marin Tironi/PIXSELL

Gradski ured za mjesnu samoupravo koji prema novoj organizaciji rada preuzima prometni sektor, javlja kako će se tijekom nadolazećeg vikenda zatvarati jedne od najprometnijh ulica u Zagrebu.

Zbog izvođenja radova održavanja gornjeg stroja i opreme nadvožnjaka Avenije Većeslava
Holjevca (nadvožnjak iznad željezničke pruge – Ranžirni kolodvor), od subote 19. veljače od 07:00 ujutro pa sve do subote 21. veljače do 04:00 ujutro bit će zauzet dio kolnika na nadvožnjaku na navedenoj lokaciji, dok će se promet odvijati po preostalom slobodnom dijelu, javljaju iz Gradskog ureda.

Podsjetimo, prošle subote dio ograde sa spomenutog nadvožnjaka pao je na željezničku prugu u blizini trgovačkog centra Supernova.

(FOTO)ZAGREBAČKI DOTRAJALI MOSTOVI Pala ograda s nadvožnjaka u Buzinu: ‘Do kraja mjeseca kreće u rekonstrukciju’

Sudionicima u prometu, kako bi se izbjegla dodatna zagušenja na nadvožnjaku iz Gradskog ureda predlažu obilazni pravac za ulazak prema središtu grada:  čvor Kosnica – Domovinski most.

Zatvara se i Branimirova

Nadalje, zatvorit će se i Branimirova ulica i to na vrlo prometnom potezu. Zbog izvođenja radova priključka na kanal odvodnje, Ulica kneza Branimira bit će zatvorena i to na dijelu od Heinzelove ulice do Ulice Donje Svetice, od 19. veljače od 7:00 ujutro do ponedjeljka 21. veljače do 04:00 ujutro.

Vozit će se obilazno, a predloženi pravci su: Heinzelova – Ulica kralja Zvonimira – Svetice – Ulica kneza Branimira i Heinzelova – Planinska – Donje Svetice – Ulica kneza Branimira.

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Također, zatvorit će se i Ulica Ivana Česmićkog u Remetama. Kako javljaju iz Gradskog ureda, u subotu od 8:00 do 16:00 sati, ta ulica će se zatvoriti zbog smještaja auto-dizalice radi uklanjanja dijela objekta. Predlažu i obilazni pravac: Ulica Remete – Barutanski jarak – Bukovačka cesta i obratno.


Komentari