Slovenska Eko hiša Na razpotju idealna je eko-wellness oaza

Foto: Eko hiša

Prekrasni slovenski park Logarska dolina – Solčavsko turiste privlači prirodom koja oduzima dah i nepreglednim zelenim prostranstvima. Tamo se, u okrilju alpske doline i svega tri sata ugodne vožnje od Zagreba, smjestila Eko hiša Na razpotju koja posjetiteljima nudi jedinstvene programe za povezivanje s prirodom uz koje ćete se dobro odmoriti, opustiti i zaboraviti na dnevne brige.

Snagom prirode protiv stresa svakodnevice

U prekrasnoj Logarskoj dolini možete u društvu najdražih prošetati do izvora alpske vode, tjelovježbom u prirodi vratiti izgubljenu energiju ili isprobati jedinstvenu ponudu za ponovno povezivanje s prirodom koju nude ekološki osviješteni domaćini Eko hiše Na razpotju.

Njihova ponuda The power of nature obuhvaća cijeli niz aktivnosti koje će vam pomoći da se opustite i unaprijedite svoje fizičko, ali i mentalno zdravlje. Šetnje senzornim stazama, nordijsko hodanje ili vožnja biciklom nadahnut će vas na pokret, dok će meditacija, uživanje u glazbi biljaka, detoksikacija biljnim čajevima, masaže i vježbanje na energetskim točkama Logarske doline, probuditi ono duhovno u vama.

Foto: Eko hiša

Bajkovita šuma kao čarobno iskustvo za sve uzraste

Pored toga, Eko Hiša nudi vam i mogućnost nesvakidašnjeg istraživanja šumskog krajolika – samo preuzmite interaktivnu mapu i prema njoj pronađite skrivene lokacije na kojima možete pročitati drevne bajkovite priče. „Pravljični gozd“ zato je idealan način da svoje najmlađe zainteresirate za otkrivanje ljepota prirode, a u istraživanju će provjereno uživati i stariji članovi obitelji.

Svoje, ali i motoričke i senzorne funkcije svojim mališana, možete vježbati i uz pomoć postavljenih drvenih vizualnih instalacija, koje će nadopuniti čitavo zabavno interaktivno iskustvo potrage za bajkama.

Gastronomija za ljubitelje lokalnih specijaliteta

Nakon svog tog inspirativnog uživanja u prirodi napunili ste baterije pa je sigurno i vrijeme da napunite svoje – tanjure. U Hiši vam domaćini, koji su cjelokupnu ponudu kreirali s posebnom posvećenošću potrebama suvremenog turista – nude lokalne specijalitete prilagođene željama svih posjetitelja.

Ako ovog ljeta želite pobjeći od užarenog zagrebačkog asfalta, slovenska Eko hiša Na razpotju idealna je destinacija za uživanje u debeloj hladovini i očaravajućem krajoliku u kojoj možete predahnuti od ljetnih sparina.

Foto: Eko hiša

Komentari