SEZONA LJETNIH RADOVA: Evo koje će se prometnice u gradu zatvarati i kako ćemo voziti

Ilustracija (Foto: Davor Pongracic / CROPIX)

Iz Grada Zagreba javljaju kako će se uređivati kolnici diljem grada, točnije u Aveniji Večeslava Holjevca, i na Miroševečkoj cesti.

“Zbog izvođenja radova uređenja kolnika, na Av. V. Holjevca na dijelu od ulice Buzinski krči do ulice Mladost, od ponedjeljka 15. 08. 2022. godine od 04,00 sata do nedjelje 21. 08. 2022. godine do 16,00 sati bit će zauzet dio kolnika, a promet će se odvijati po preostalom djelu.”, javljaju iz grada.

Također, obavještavaju kako će biti onemogućeno kretanje vozila iz smjera sjevera (iz smjera Grada Zagreba) prema auto-cesti A3 (smjer prema istoku), te će vozila biti preusmjerena na čvor Jakuševec.

Foto: Marko Todorov / CROPIX

Radovi na Miroševečkoj

Također, javljaju i da će se izvoditi radovi na kolniku na Miroševečkoj cesti i to na dijelu od ulice Granešina Fabijanićeve ulice.

Početak radova je 20. kolovoza od 08,00 sati do srijede 31. 08. 2022. godine do 04.00 sata, bit će zatvorena za sav promet.

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će: · Miroševečka – Fabijanićeva – Novačka – Kolakova – polukružno Kolakova/G. Šuska – Kolakova – Dankovečka – Sunekova – Miroševečka i obratno. i · Miroševečka – Ulica Vida Ročića – Štefanovec – Av. G. Šuška – Kolakova – Dankovečka – Sunekova – Miroševečka i obratno Prilikom predmetnih radova samo za osobna vozila omogućiti će se dvosmjerno kretanje Alejom Hrvatske Mladeži.

Komentari