Promet pojačan na širem gradskom području: Najgore na zapadnom dijelu grada, provjerite detalje!

Foto: Marko Todorov / CROPIX

Tramvajski promet je redovit dok pojedine autobusne linije odstupaju od reda vožnje, javljaju iz Holding centra.

Promet je pojačan u širem gradskom središtu, a prometnice su mokre i skliske te se vozi sporije i uz dodatan oprez.

Na Zagrebačkoj obilaznici kod čvora Jankomir (A3), zbog sanacije zapadnog nadvožnjaka Jankomir (iz smjera GP Bregane u smjeru A2 i Gradu Zagrebu) zatvoren je zaustavni trak, vozi se i dalje po obje prometne trake, uz ograničenje brzine od 60 km/h.

U zoni ispod zapadnog nadvožnjaka Jankomir, na glavnoj trasi autoceste A3 (u smjeru čvora Lučko i GP Bregana), promet se u oba smjera vodi samo jednim trakom, uz ograničenje brzine od 80 km/h.

Iz smjera autoceste A2 prema spoju na autocestu A3, smjer čvor Lučko, zatvoren je pretjecajni trak, vozi se jednim trakom, uz ograničenje brzine od 80 km/h.


Iz smjera grada Zagreba u smjeru GP Bregana, zatvoren je pretjecajni trak, vozi se jednim trakom uz ograničenje brzine od 80 km/h.

Iz smjera GP Bregana u smjeru grada Zagreba zatvoren je pretjecajni trak, vozi se jednim trakom uz ograničenje brzine od 80 km/h.

Iz smjera autoceste A2 u smjeru grada Zagreba zatvoren je silazni krak čvora Jankomir (do 20.10.) Obilazak: izlaz Rakitje(A3)- Zagrebačka ulica (ŽC3064)-ulaz Rakitje (A3).

Komentari

loading...