PRIPREMITE ROŠTILJE: Čeka nas topao i sunčan vikend koji najavljuje proljeće

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Posljednje dane veljače obilježit će temperature više od prosječnih, slab vjetar i mogućnost padalina koja će opadati od nedjelje. Iako su temperature ove veljače više od prosjeka, neće doseći prošlogodišnje ekstreme.

Prošlotjedne temperature ispod ništice zamijenila su jutra s temperaturom od oko 3 stupnja ujutro. U petak će temperatura od jutarnja 4 stupnja narasti do 15 stupnjeva, uz moguću naoblaku. Vjetar će biti slab do umjeren jugozapadni i zapadni.

Slično će biti i u subotu uz nešto toplije jutro, kada će temperatura rasti od 6 to 14 stupnjeva. Ponovno je moguća umjerena naoblaka, ali bit će i sunčanih razdoblja. Vjetra uglavnom neće biti.

Nedjelja će biti još sunčanija, s vrlo malo naoblake i temperaturama od 4 do 15 stupnjeva. Vjetra neće biti ili će biti slab do umjeren jugozapadni.

Slične temperature očekuju se i idući tjedan, kada će se nastaviti temperature koje podsjećaju na početak proljeća i sunčana razdoblja koja će se smjenjivati s naoblakom. Vjetar će biti slab, a temperature će rasti i do 16 stupnjeva.


Komentari