‘POBEGNUL PAJCEK PO CESTI!’: Svinja otišla u izlazak i nije htjela kući, lovili su je i padali po cesti

Četiri muškarca su na cesti između Zagrebačke i Krapinsko-zagorske županije u ponedjeljak navečer lovila svinju.

“Od Luke prema Radakovom pobegnul pajcek po cesti, al se nezna ko koga lovi pa pripazite…”, napisali su na stranici Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija koji su objavili video.

Jedan muškarac je u ruci držao štap kojim je svinji prepriječio prolazak te je usmjerio prema drugom koji je noćni lov osvjetljavao lampom. Kad mu je svinja prišla blizu bacio se na nju, ali životinja je bila brža te je sletio na cestu i izazvao smijeh dvojca koji je sve snimao.

“Gle majstora”, čuje se kroz smijeh na video. Međutim, lov se tu nije završio. Muškarci su okružili svinju i pokušali je usmjeriti prema dvorištu, ali tvrdoglava životinja se nije dala kući. Umjesto u dvorište, otišla je u travu na suprotnoj stranici ceste.

“Idemo nazad, drugi krug, čuje se na snimci”, a svinji se baš ne ide kući. “Odi gore, molim te, odi gore”, čuje se kako dvojac koji sve to snima navija za životinju.

Četvorka je napokon nakon jedne minute okružila životinju, a potom ju je jedan od njih primio za uši i uveo u dvorište. Video je na društvenim mrežama izazvao podosta smijeha.

“Gruntovčani”, “Kantu na glavu i f rikverc”, “Noćni izlasci i šetnje”, samo su neki od duhovitih komentara ispod videa.

Komentari