Pješak na autocesti između Jankomira i Sv. Nedelje: Vozi se u dvije trake i s ograničenjem, a evo kakav nas dan u prometu očekuje

Foto: Wikimedia Commons

Hrvatski atuoklub (HAK) izvijestio je kako se na autocesti A3 između čvora Sv. Nedelja i čvora Jankomiru smjeru Bregane promet se vodi po dvije prometne trake.

Kako navode riječ je o pješaku koji hoda po autocesti, a vozi se uz ograničenje brzine 80 km/h. Iz HAK-a, vozače mole za dodatan oprez.

FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL

Prometna prognoza

Što se pak tiče prometne prognoze HAK-a, navode kako će se vozit  po mjestimice mokrim i skliskim kolnicima na istoku zemlje. Zbog jake bure s olujnim udarima i dalje će biti ograničenja za pojedine skupine vozila na cestama podno Velebita. Povremeno će biti pojačan promet na pojedinim graničnim prijelazima i glavnim cestovnim pravcima. Povremeni zastoji mogući su na dionicama cesta gdje traju radovi. Na većini graničnih prijelaza zbog povremeno pojačanog prometa moguća su čekanja u putničkom i teretnom prometu. Zbog jake bure u prijepodnevnim satima moguće su promjene i ograničenja u pomorskom prometu.


Komentari