Pazite da ne promašite stanicu: Ovih pet linija buseva vozi izmijenjenom trasom zbog blagdana

Foto: Marko Prpic/PIXSELL/ Ilustracija

Obilježavanje blagdana Male Gospe u Stenjevcu u srijedu, 8. rujna, dovodi do izmjena na autobusnim linijama 119 (Črnomerec – Podsused most), 146 (Reljkovićeva – Malešnica – Jankomir), 172 (Črnomerec – Zaprešić), 176 (Črnomerec – Gornja Bistra) i 177 (Črnomerec – Poljanica – Gornja Bistra).

Autobusi linije 119 će od jutarnjih sati vozit izmijenjenom trasom kako slijedi:

uobičajenom trasom do raskrižja Ilice i Vrapčanske, nastaviti vožnju Alejom Bologne, Škorpikovom te Samoborskom cestom do krajnjeg odredišta u Podsusedu. Istom trasom vozit će i povratku, a na izmijenjenom dijelu trase koristit će sva usputna stajališta.

Autobusna linija 146 ne prometuje Ulicom Hrvatskih branitelja već Stenjevečkom ulicom, a ovisno o procjeni policijskih službenika na terenu, može se očekivati i skraćivanje linije do kružnog toka koji povezuje Ulicu Ivane Brlić Mažuranić i Stenjevečku ulicu, a ulazno, odnosno izlazno stajalište bit će uspostavljeno poslije kružnog toka u Ulici Ivane Brlić Mažuranić i to u smjeru Reljkovićeve.

Također, autobusi linija 172 (Črnomerec – Zaprešić), 176 (Črnomerec – Gornja Bistra) i 177 (Črnomerec – Poljanica – Gornja Bistra) zaustavljat će se u oba smjera i na stajalištu Gospodska.


Komentari