PAS NA AUTOCESTI! Ako ste na putu, pripazite. Vrijeme će biti iznadprosječno toplo, možda malo kiše

Uočen je pas na autocesti A1, na 145. kilometru između čvorova Otočac i Perušić pa iz Hrvatskog autokluba mole korisnike za dodatni oprez.

Kolnici su mokri ili vlažni i skliski u većem dijelu unutrašnjosti. Ponegdje ima i magle, mjestimice vrlo guste. Vozačima iz HAK-a savjetuju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, pripaze na sigurnosnu udaljenost između vozila te poštuju prometne propise i ograničenja.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, zbog vrlo guste magle na dionici između vijadukta Bukovo i tunela Tuhobić, vozi se uz ograničenje brzine od 40 kilometara na sat.

Jak vjetar puše na autocestama A1 između Bosiljeva i Otočca te A6 između Kikovice i Vrbovskog, vozi se uz ograničenje brzine. U pomorskom prometu nema poteškoća. Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

Bit će promjenjivo oblačno te iznadprosječno toplo, na kopnu uz povremeno umjeren jugozapadni vjetar, uz više oblaka mjestimice može pasti malo kiše, češće na sjevernom Jadranu i u gorju, a prijepodne i na istoku, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda za četvrtak.

Jugozapadni vjetar popodne će malo oslabjeti, a na većem dijelu Jadrana puhat će umjereno jugo. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 12 i 17 stupnjeva Celzijusovih.


Komentari