OSVOJILA MILIJUN KUNA PA PRIZNALA: Suprug je u takvom stanju da ne može voziti pa idem na bus

Foto: Hrvatska lutrija

“Nisam bila sigurna plače li suprug, pjeva ili se smije. U takvom je stanju da ne može voziti pa kao milijunašica moram na autobus za Primošten”, rekla nam je nasmijana Vesna Lukač, dobitnica koja je u jučerašnjem izvlačenju Lota 7 okrenula kolo i na Drugoj šansi osvojila dobitak od 1.000.000 kuna.

Vesna kaže kako je zapravo pravi igrač suprug, no pandemija je promijenila njegove navike.

“On je svaki tjedan bio zadužen za igranje i nije se moglo dogoditi da preskoči kolo. No, otkako je stigla ova pošast i pandemija, ja sam ta koja je zadužena za uplatu listića Loto 7 i Eurojackpot. Pa i ako slučajno zaboravim, on je tu da me podsjeti”, kaže Vesna koja je porijeklom zapravo kontinentalka iz Turnja, no rat i okolnosti dovelI su je do mora.

“Dobitak sam osvojila na dan kad sam prije 30 godina zbog rata kao prognanik morala napustiti Turanj i otišla u Primošten. Na kraju sam tu i ostala, a nekako ovaj dobitak smatram svojevrsnom nagradom za sve što sam prošla. Zato naziv igre ‘Druga šansa’ vidim kao početak nečeg novog, upravo kao što je moj odlazak iz Turnja i dolazak u Primošten bio početak jednog novog razdoblja”, kaže Vesna koja je u potpunosti prigrlila dalmatinski način života.

“Upravo je berba maslina završila i sad ćemo raditi ulje, a vrijeme nas je toliko dobro poslužilo da sam se zadnji put okupala u moru prije dva tjedna”, dodala je dobitnica.

Planove što će se s dobitkom još uvijek nema.

“Samo da je zdravlja i da nas posluži, jedino je to važno. A što ćemo s dobitkom tek ćemo vidjeti. Trenutno sam i ja prilično zbunjena, a već sam opisala u kakvom je stanju suprug. Moram priznati da nikad nisam razmišljala o tome hoću li osvojiti i što bi s dobitkom, a suprug je uvijek bio taj koji mi je govorio ‘Naš je milijun’ i tako iz tjedna u tjedan. I kad ono, stvarno je naš”, na kraju je rekla Vesna koja nije mogla dočekati da krene put svog Primoštena u mir, tišinu i među masline.

Komentari