OGLASIO SE HOLDING ‘U tijeku je normalizacija tramvajskog prometa, ekipe su odmah pristupile sanaciji’

Foto: Radio Sljeme

Pucanje cijevi u Zagrebu nažalost više nije novost, a ovog su utorka stanari Ribnjaka ostali bez vode. O navedenom se oglasio Zagrebački holding te su otkrili detalje akcije, kao i da je u tijeku normalizacija tramvajskog prometa.

“Uslijed puknuća vodoopskrbnog cjevovoda DN 200, dana 28.12.2021. godine, u 02.35 sati, potrošači u Ulici Ribnjak i na Langovom trgu ostali su bez vode. Ekipe Vodoopskrbe i odvodnje d.o.o. su odmah po puknuću pristupile sanaciji te je u 12.30 sati normalizirana vodoopskrba na predmetnom području.

Za vrijeme trajanja radova opskrba vodom na lokaciji kvara bila je osigurana autocisternom. U 13 sati gradilište je predano podružnici Zagrebačke ceste na sanaciju kolnika, koja je izvedena do 15 sati.

Podružnica Čistoća je oprala sanirani kolnik te je ZET d.o.o. prekontrolirao tramvajsku prugu. U tijeku je normalizacija tramvajskog prometa na linijama 8 i 14 koje ponovno prometuju do Mihaljevca. Uspostavljena je i tramvajska linija 15, a autobusi koji su vozili kao supstitucija na relaciji Kaptol – Mihaljevac povučeni su u garažu”, izvijestili su iz Holdinga.


Komentari