Odstupanja od voznog reda tramvajske linije broj 2 i autobusne linije 212 i 232

FOTO: Wikipedia

Tramvajska  linija 2 u oba smjera odstupa od voznog reda kao i autobusne linije 212 (Dubec- Sesvete) i 232 ( Dubrava- Čret).  Zbog ograničenja u zonama radova moguća su manja odstupanja od reda vožnje na pojedinim autobusnim linijama. Zbog magle u širem gradskom području molimo sve sudionike u prometu za dodatni oprez.

Tramvajska linija 14 prometuje skraćeno do Savskog mosta. Tramvajska linija 7 prometuje skraćeno do Sopota.

Radovi na prometnoj infrastrukturi 

Jedan prometni trak na Jadranskom mostu u oba smjera zauzima se zbog izgradnje alternativnih pravaca u sklopu rekonstrukcije remetinečkog rotora. Smanjena protočnost Jadranskog mosta utjecat će na promet u široj zoni radova, a radit će se uz najbliži trak tramvajskim tračnicama. Vozače molimo za razumijevanje i strpljenje!

Brezovičkom cestom, od k. br. 98 do k. br. 100, zbog radova prijekopa i polaganja elektoenergetskog kabela do 9. studenog u 20 satiprometuje se prema privremenoj regulaciji.

Uređuje se parkiralište u Ulici Mije Šiloboda Bolšićado 15. studenog.

Zbog uređenja nogostupa do 23. studenog Ulicom Milana Rešetara, od k. br. 23 do 33, prometovat će se prema privremeno postavljenoj prometnoj regulaciji.Posebna prometna regulacija primjenjuje se u Ulici R. Cimermana, na dijelu od VI. do IX. Južne obale, zbog prijekopa i polaganja elektroenergetskog kabela, do 26. studenog.

Pokretni ured u Kozjaku i Dubravi

U pokretnom uredu Zagrebačkog holdinga mogu se ugovoriti sve usluge iz portfelja Društva, podnijeti zahtjevi za promjenama postojećih, zaprimiti sve vrste predstavki, dobiti informacije ili izvršiti uplate bez naknade platnog prometa.
Ured je od 15 do 16.30 u Bijeničkoj cesti 97, ispred MO Kozjak, a od 17.30 do 19 sati na križanju Čulinečke ulice i Ulice bagrema.

Komentari