OD OBLAKA PREMA SUNCU Evo kakvo nas vrijeme u Zagrebu očekuje ovog tjedna

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Početak drugog polugodišta školske godine, Zagrepčanima će biti popraćeno oblačnim vremenom u ponedjeljak.

Ujutro se očekuje snijeg, a popodne i kiša te naoblaka ostatak dana, s konstantnim slabim do umjerenim sjeveroistočnim vjetrom koji će navečer postati umjeren do jak. Najviša dnevna temperatura biti će dva stupnja.

Sjeveroistični vjetar će ponovno oslabiti u utorak, a jutarnja naoblaka, rasčistiti će se popodne te završiti s vedrom noći. Najviša dnevna temperatura će biti dva stupnja, a navečer će se spustiti i do -3.

Sunčano vrijeme očekuje se kroz cijelu srijedu sa slabim do umjerenim istočnim pa kasnije i sjeveroistočnim vjetrom. Iako će dan biti sunčan i vrijedan, temperature će biti ispod nule. Iza podneva se očekuje najtoplije razdoblje s nula stupnjeva, a najniža temperatura ranije ujutro i kasnije navečer, iznositi će -5 stupnjeva.

Minusi će se nastaviti i u četvrtak, a sunce će se u popodnevnim satima prekriti blagom naoblakom. Temperature će većinom opet biti u minusu, ali će najviše dnevna temperatura ipak dostići čak 5 stupnjeva.

Naoblaka u četvrtak će se brzo rasčistiti te će cijeli petak, najavljuje Državni hidrometeorološki zavod, biti sunčano. Minusi će biti nezozstavni i zadnjeg dana radnog tjedna, ali sa znatnijim popodnevnim zatopljenjem, s maksimalnom dnevnom temperaturom od 8 stupnjeva.

 

 

 

 

 

 

Komentari