OČEKUJE SE OBUSTAVA PROMETA Zbog koncerta Progledaj srcem busevi voze skraćeno, a evo što najavljuju iz ZET-a

Ilustracija (Foto: Ranko Suvar / CROPIX)

Maksimirski stadion večeras će biti domaćin velikog duhovnog koncerta Progledaj srcem, a očekuje se veliki broj posjetitelja s obzirom na to da je maksimalni broj posjetitelja – čak 35 tisuća.

“U slučaju velikog broja posjetitelja, na Maksimirskoj cesti, a po nalogu prometne policije, moguće je preusmjeravanje tramvajskog prometa, odnosno obustava od Kvaternikovog trga do Dubrave te Zvonimirovom ulicom od Trga žrtava fašizma do Borongaja”, stoji u najavi na službenoj stranici ZET-a.

Promet na Maksimirskoj cesti (foto: ZET)

I busevi voze skraćeno!

Autobusne linije 203 (Svetice – Vinec – Kaptol), 226 (Kaptol – Remete – Svetice) i 227 (Svetice – G.Bukovac – Gračansko Dolje) prometovat će skraćeno do rotora Bukovačka/Petrova odnosno do stajališta Prilesje. Polasci sa stajališta Prilesje ostvarivat će se pet minuta kasnije u odnosu na vremena koja su u voznom redu navedena kao polasci sa Svetica

Uz tramvajske i autobusne koridore bit će raspoređeno prometno osoblje ZET-a koje će osiguravati prometnu povezanost sukladno prohodnosti trasa, najavljuju iz ZET-a.


Komentari