Nova glavobolja za Zagrepčane: Mijenja se trasa još jedne ZET-ove linije

Foto: Marko Todorov / CROPIX

Do 21. listopada trajat će radovi na Aveniji Većeslava Holjevca, i to na dijelu od Islandske do Nežićeve ulice.

Stiže prometni kaos na Aveniju Većeslava Holjevca: Zbog radova pet autobusnih linija vozit će izmijenjeno

Zbog toga je došlo do regulacije u prometu, a iz ZET-a su javili da je došlo do još jedne prilagodbe. Autobusna linija 242 koja vozi od Glavnog kolodvora za Podbrežje od petka, naime, prometuje izmijenjenom trasom u oba smjera.

1 euro = 7,53450 kuna

Nova trasa je kako slijedi: Glavni kolodvor – redovnom trasom do raskrižja Avenije Većeslava Holjevca i Islandske ulice – (lijevo) Islandska ulica – (desno) Ulica Savezne Republike Njemačke – (desno) Avenija Većeslava Holjevca – (lijevo) naselje Podbrežje.

Radovi na Aveniji Većeslava Holjevca (Foto: Marko Todorov / CROPIX)

Vozi se preko Ulice SR Njemačke

Autobusi linije 242 neće koristiti stajalište Građevinska škola u smjeru juga i Podbrežje u smjeru sjevera, dodaju u ZET-u.

Na izmijenjenom dijelu trase, linija 242 neće koristiti usputna stajališta osim autobusnog stajališta Podbrežje na Aveniji Većeslava Holjevca u smjeru juga i stajališta Građevinska škola na Islandskoj ulici u smjeru istoka.

Riječ je, podsjetimo, o radovima na sanaciji kolnika te je zbog toga veliki dio ove izuzetno prometne ceste zatvoren za sav promet. Vozi se obilazno, preko Ulice SR Njemačke.


Komentari