Neke autobusne linije odstupaju od reda vožnje, dok je tramvajski promet redovit

Photo: Zarko Basic/PIXSELL

Autobusne linije 212 (Dubec – Sesvete) i 128 ( Črnomerec – Lukšići) odstupaju od voznog reda. Tramvajski promet je redovit.

Autobusna linija 150 (Tuškanac garaža – Gornji grad – Trg bana Josipa Jelačića) svakodnevno je skraćena nakon 17 sati te prometuje na relaciji Tuškanac garaža – Gornji grad – Ilirski trg.

Zagrebačka uspinjača prometuje svakodnevno do ponoći.

Radovi na prometnoj infrastrukturi

Jandrićeva ulica zatvara se za sav promet do 14. prosinca zbog asfaltiranja prometnice.

U Radničkoj cesti, na dijelu kod podvožnjaka, od 9 do 13 sati prometovat će se prema privremenoj regulaciji zbog geodetskog snimanja.
 
Ulicom kneza Branimira, u zoni raskrižja s Heinzelovom ulicom, zbog radova se prometuje prema privremenoj regulaciji. Regulacija se primjenjuje i u Ulici kneza Branimira, na dijelu od Heinzelove do Ulice Donje Svetice, do 17 sati. 

Koranskom ulicom kod k.br.18 prometuje se jednim trakom zbog asfaltiranja nogostupa.

Zbog rekonstrukcije nadvožnjaka u Aveniji Marina Držića do 11. prosinca prometuje se prema privremenoj prometnoj regulaciji na uključnoj, odnosno isključnoj traci u smjeru sjevera u samoj zoni petlje.

U sklopu radova na rekonstrukciji remetinečkog rotora na Jadranskom mostu do 11. prosinca u vremenu od 9 do 16 sati svakodnevno će se zauzimati krajnji lijevi prometni trak u oba smjera.

Veseli božićni tramvaj

Veseli božićni tramvaj do 6. siječnja iduće godine svakodnevno vozi kroz gradsko središte. Polazna stanica je na uglu Praške i Trga bana Josipa Jelačića, a prometuje Trgom bana Josipa Jelačića, Ilicom do Ulice Republike Austrije te Jukićevom i Mihanovićevom preko Zrinjevca do polazne stanice u Praškoj.

Tramvaj vozi radnim danom od 16 do 19 sati, a polasci se ostvaruju svakih 30 minuta. U dane vikenda tramvaj vozi od 10 do 14 sati i od 16 do 19 sati.

Karte se mogu kupiti na polaznom stajalištu po cijeni od 25 kuna. Na Božić i Novu Godinu, Veseli božićni tramvaj neće voziti, na Badnjak i Staru godinu vožnje će završavati u 14 sati, dok će 26. prosinca radno vrijeme biti kao vikendom.

Pokretni ured u Hreliću i Ježdovcu

U pokretnom uredu Zagrebačkog holdinga mogu se ugovoriti sve usluge iz portfelja Društva, podnijeti zahtjevi za promjenama postojećih, zaprimiti sve vrste predstavki, dobiti informacije ili izvršiti uplate bez naknade platnog prometa.

Ured je od 8 do 10 ispred DVD – a Hrelić, a od 11 do 13 sati u Ježdovečkoj ulici, ispred MO Ježdovec.


Komentari