NE ZABORAVITE! Zbog derbija Dinamo – Hajduk večeras vrijedi posebna prometna regulacija

Dinamov stadion na Maksimiru (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Subota navečer navijačima Dinama rezervirana je za gledanje derbija Dinama i hajduka od 21 sat. No, uoči derbija, policija je objavila upute i posebnu prometnu regulacija oko maksimirskog stadiona, ali i tog dijela grada.

Tako policija kaže kako će ulazi u stadion Maksimir biti će otvoreni od 19.30 sati, a za gostujuće navijače u slučaju potrebe i od 19.00 sati, stoga pozivaju posjetitelje da na vrijeme krenu prema stadionu te da, ukoliko su u mogućnosti, koriste javni prijevoz radi izbjegavanja gužve.

Imajte na umu posebnu regulaciju prometa

Od danas je uspostavljena posebna regulacija prometa, a od jutra su za sav promet zatvoreni: parkiralište od skulpture „Bacač diska“ do zapadnog parkirališta stadiona Maksimir, servisna cesta od Budakove ulice i Tržnice Borongaj do Bazenskog kompleksa Svetice odnosno do zapadnog parkirališta gradskog stadiona Maksimir, parkiralište Tržnice Borongaj i poligon za obuku vozača osim za vozila s akreditacijom organizatora i organiziranog dolaska navijača, parkiralište na Hitrecovoj ulici, parkiralište kod Bazenskog kompleksa Svetice, parkiralište ispred zapadne tribine gradskog stadiona Maksimir i zapadno parkiralište Ekonomskog fakulteta-Zagreb na Trgu J. F. Kennedya.

Mjere posebne regulacije prometa bit će na snazi do 24 sata.

“S obzirom da je pred nama produženi vikend pred blagdan Velike Gospe kada se očekuje povećani promet prema svetištima, ali i s obzirom na broj turista, pozivamo sve navijače koji će se uputiti prema Zagrebu da dođu što ranije pred otvaranje ulaza na stadion”, pozivaju iz Policijske uprave zagrebačke.


Komentari