NE PROPUSTITE OGROMNU AKCIJU U KONZUMU! Snižene su cijene više od 1000 proizvoda, od mesa do kućanskih aparata!

FOTO: Konzum.hr

Trgovine Konzuma će u četvrtak, 15. listopada, sniziti redovne cijene više od 1000 proizvoda iz svog asortimana. Sniženjem su obuhvaćeni artikli iz različitih kategorija, kao što su osnovne namirnice i namirnice za pripremu jela, pekarski i mliječni proizvodi, mesne prerađevine i sirevi s odjela delikatesa, svježe meso i riba, smrznuta i konzervirana hrana, čajevi i kava, bezalkoholna pića, pivo, vino i jaka alkoholna pića, slatkiši i grickalice, hrana i oprema za kućne ljubimce, higijenske i kozmetičke potrepštine za odrasle i djecu, sredstva za pranje i čišćenje, odjevni i kućanski tekstil, kućanski aparati i tehnika, igračke i brojni drugi.

“Snižavanjem cijena više od 1000 artikala iz naše bogate ponude želimo učvrstiti poziciju Konzuma kao mjesta na kojem kupac dobiva najveću vrijednost za svoj novac. Riječ je o godišnjem ulaganju u iznosu od oko 70 milijuna kuna u kojem sudjeluje više od 140 naših dobavljača s proizvodima koje svi mi redovito koristimo i kupujemo. Vjerujem da će kupci i ovog puta prepoznati naša nastojanja da im olakšamo svakodnevicu, osobito u ovoj godini koja je za sve nas bila posebno izazovna”, izjavio je Zoran Mitreski, predsjednik Uprave Konzuma.

U srijedu 14.listopada Konzum radi do 19:30.

Zbog zahtjevnog procesa označavanja novih cijena proizvoda, Konzum će u srijedu, 14. listopada, skratiti radno vrijeme svih svojih prodavaonica diljem Hrvatske do 19.30 sati kako bi zaposlenici imali dovoljno vremena za označavanje i kako bi ga mogli obaviti unutar uobičajenog radnog vremena prodavaonice.

Posebne pogodnosti kupci ostvaruju i korištenjem MultiPlusCard kartice prilikom kupnje, skupljajući bonus kune s kojima mogu odmah i raspolagati te tako umanjiti iznos svog računa, a uz to im je na raspolaganju i ostvarenje dodatnih ušteda korištenjem ponude kupona Konzumovih partnera. Konzum veliku pažnju posvećuje najosjetljivijim skupinama u društvu te tako jednom mjesečno umirovljenicima osigurava popust od 10 posto na ukupan iznos kupnje.


Komentari