NAOŠTRITE ŽIVCE: Pored Škorpikove, kreću radovi i na Zagrebačkoj obilaznici! Evo do kada će trajati

Kolona (Foto: Nikola Vilic / CROPIX)

Hitni radovi na sanaciji prijelaznih naprava na dionici Buzin – Lučko u smjeru Bregane na autocesti A3 počinju u četvrtak u podne i trajat će do petka u 7 sati pa će se voziti samo preticajnom trakom, uz ograničenje brzine od 80 km/h, izvijestili su iz Hrvatskih autocesta (HAC).

Iz HAC-a očekuju da će se pri većem priljevu vozila, odnosno većoj gustoći prometa, stvarati kolone vozila u prilazu zoni radova.

Stoga Hrvatske autoceste pozivaju korisnike da prije putovanja provjere stanje na cestama na prometnom servisu Hrvatskog auto kluba ili web stranici HAC-a.

U slučaju izvanrednih situacija u prometu, korisnike ćemo obavijestiti putem prometnog servisa HAK-a i radio postaja, poručuje HAC.

Podsjetimo, to nije jedina prometnica na kojoj će se stvarati gužve ovih dana. Na željezničkom podvožnjaku u Škorpikovoj ulici, na dijelu od Samoborske ceste do Aleje Bologne, radovi će trajati sve do do 26. srpnja. Obilazni pravac je:

Ulica V. Škorpika – Samoborska cesta – Vrapčanska putina – Kožinćev put – Oranice – Ilica – Al. Bologne, i obratno, izvijestili su iz Grada.

Komentari