Nakon dramatične noći, stanari Frankopanske i dalje su bez vode! Važnu obavijest ima i ZET: ‘Tramvaji voze obilazno’

Ilustracija (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Iza stanara Frankopanske je besana noć. Nakon puknuća cijevi došlo je do velikog požara jer je bager probio cijev tijekom sanacije. Vatrogasci su ugasili plamen i to je područje sada sigurno, no građane je ovog jutra dočekao izmijenjeni vozni red i nastavak radova.

Zbog puknuća cjevovoda u Frankopanskoj ulici, tramvaji linija 12 i 13 prometuju obilazno Vodnikovom ulicom u oba smjera, dok tramvaji linija 14 i 17 prometuju Jukićevom ulicom, Ilicom i Trgom bana Josipa Jelačića, izvijestili su iz ZET-a.

Stanari u Frankopanskoj i dalje su bez vode zbog nastavka sanacije cjevovoda. Opskrba pitkom vodom osigurana je autocisternama. Na navedenoj lokaciji potrošačima prirodnog plina također je privremeno obustavljena opskrba. Sva ostala domaćinstva priključena na mrežu opskrbljuju se plinom i nema poteškoća u distribuciji.

Iz Holdinga javljaju da je bez vode i dio potrošača u Koprivničkoj ulici na Jarunu.

Imajte na umu da se radi i na sanaciji kolosijeka na dijelu Savske ceste (od Vodnikove do Trga Dražena Petrovića) te na Maksimirskoj cesti, zbog čega će umjesto tramvaja noćnih linija prometovati autobusi.


Komentari