NA TJEDAN DANA ZATVARA SE ULICA: Mijenja se promet, a jedan autobus vozit će obilazno, na snazi i novi vozni red

Foto: ZET

Kako javljaju iz grada, zbog izvođenja radova uređenja kolnika, Ulica Kraljevečki bregi na dijelu od Kraljevečke ceste do Ulice Mrakov brijeg,  od ponedjeljka 18. listopada 2021. od 08,00 sati do ponedjeljka 25. listopada 2021. do 04,00 sata, bit će zatvorena za sav promet.

Za to vrijeme na snazi je obilazni pravac: Kraljevečki bregi – Štrpet – Harabajsi – Pandaki – Kraljevečka cesta i obratno.

Iz ZET-a dodaju i kako će radovi preusmjeriti i autobusnu liniju 161 (Savski most – Kupinečki Kraljevec – Štrpet). Ista će od ponedjeljka, 18. listopada u 8 sati do završetka radova koji se očekuju za tjedan dana prometovati djelomično izmijenjenom trasom u oba smjera.

Prometovat će: Savski most – redovnom trasom do raskrižja Grančarske i Kraljevečke cesta, (desno) Kraljevečka cesta – (lijevo) Ulica Tumbri – (desno) Kraljevečka ulica odvojak I., – (lijevo) Kraljevečka cesta, – (lijevo) Ulica Pandaki do raskrižja s Ulicom Harabajsi, (ravno) Harabajsi – (ravno) Ulica Štrpet do raskrižja s Ulicom Kraljevečki brijegi, (lijevo) Kraljevečki brijegi do okretišta kraj škole u Kupinečkom Kraljevecu.

Privremeno će biti uspostavljena autobusna stajališta u zoni raskrižja Ulice Pandaki i Kraljevečke ceste u Ulici Pandaki u smjeru Štrpeta i obostrano stajalište u zoni raskrižja Ulice Pandaki i Harabajsi.

Foto: ZET

Novi vozni red dostupan je ovdje!

Komentari