KREĆETE NA PUT? Trebat će vam puno strpljenja – gužve se stvaraju od jutra, a na ovo obratite posebnu pažnju

Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

I nedjelju će obilježiti gužve u prometu. Već od jutra promet je pojačan na većini cesta u smjeru mora i unutrašnjosti te na pojedinim graničnim prijelazima, a kolnici su mokri i skliski te su mogući odroni.

Povećana je gustoća prometa na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Lučko i Bosiljevo II u smjeru Dubrovnika, javljaju iz Hrvatskog autokluba (HAK).

Zbog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), a između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je dodatno za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. II. skupina vozila).

Zbog poplavljenog kolnika zatvorena je LC44099 u mjestu Podgorač (Osječko-baranjska županija).

Danas od 12 do 23 sata na pojedinim cestama u Istri i priobalju zabrana je prometa za teretna motorna vozila najvece dopuštene mase iznad 7,5 tona. Zabrane nema na autocestama i na državnoj cesti DC1.

Zbog najave loših vremenskih uvjeta, orkanske bure, otkazana je plovidba katamarana za danas na relaciji Pula-Unije-Susak-Mali Lošinj-Silba-Zadar, i obrnuto.


Komentari