KORISNICI ZET-a, OPREZ! Jedna autobusna linija se ukida, druga vozi izmijenjenom trasom

Ilustracija: Marko Prpic/PIXSELL

Austobusna linija 138 (Britanski trg – Zelengaj – Britanski trg) neće prometovati od utorka, 25. veljače u 8.30 sati do završetka radova koji se očekuju za 25 dana. Linija se ukida zbog sanacije kolnika u Ulici Zelengaj.

Za vrijeme privremene obustave linije 138, autobusna linija 101 (Britanski trg – Gornje Prekrižje) putovat će pojačanim intenzitetom, kao što se može vidjeti ovdje.

Zbog zatvaranja Kraljevečke ceste za sav promet autobusna linija 162 (Savski most – Ašpergeri) putovat će izmijenjenom trasom od ponedjeljka, 22. veljače u 8 sati do ponedjeljka, 22. ožujka.

Od Savskog mosta ići će redovnom trasom do raskrižja Grančarske i Kraljevečke ceste – (ravno) Kraljevečki brijegi – (desno) Štrpet – (ravno) Harabajsi – (desno) Ulica Pandaki – (lijevo) Kraljevečka cesta – i u nastavku uobičajenom trasom do Ašpergera.

Autobusna stajališta Tumbri i Put za Tumbre za vrijeme izvođenja radova neće biti u funkciji, dok će biti uspostavljena privremena obostrana stajališta u Ulici Harabajsi i Pandaki.

Komentari