Konferencija koja će pomoći poduzetnicima u stvaranju uspješnog branda

Konferencija Brand&Buzz 19. studenog u Zagrebu okupit će najveće stručnjake za brendiranje i uspješne poduzetnike, a jednom sudioniku dodijelit će i vrijednu nagradu od 100.000 kuna.

Sve je više klijenata, malih poduzetnika i obrtnika koji svoj proizvod i uslugu žele lansirati na tržište. Često se dogodi da imaju sjajnu ideju, još bolji proizvod, ali ne znaju kako se ispravno predstaviti svijetu. Zato je agencija Logobox, u suradnji s najčitanijim zagrebačkim portalom Zagreb.info, odlučila pokrenuti konferenciju Brand&Buzz koja će nove poduzetnike educirati i podržati u svijetu brendiranja.

Dana 19. studenog, u hotelu Hilton Garden Inn Zagreb, pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, stručnjaci iz svijeta komunikacija, urednici medija, uspješni poslovni ljudi i stručnjaci za marketing malim će poduzetnicima, start-upovima, novim obrtnicima i poslovnim ljudima, koji se žele probiti na vrh svoje branše, objasniti kako i uz čiju potporu to mogu učiniti.

Na konferenciji će sudionici imati priliku čuti predstavnike ključnih institucija kao što su Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva, HGK-a, HTZ-a, ali slušati predavanja vrhunskih predstavnika struke PR-a i marketinga kao što su prof.dr.sc. Božo Skoko, Ankica Mamić, Margarita Maruškić Kulaš, Dalibor Jakus i drugi, te čuti priče domaćih poduzetnika koji su već izgradili svoj brend i postavili uspješan biznis.

Svoje će uspješne priče sa sudionicima konferencije podijeliti predstavnici velikih i dobro poznatih poduzeća poput Tomislava Debeljaka, predsjednika Uprave DIV-a, ali i onih nešto mlađih brendova u usponu, kao što su Tomislav Anadolac, suosnivač brenda Old’s Pilot Gin, koji je nedavno proglašen najboljim džinom na svijetu u svojoj kategoriji, zatim Krešimir Dvorski, pokretač NextBikea u Hrvatskoj, Barbara Šečković, vlasnica La Grme, Snježana Mehun, vlasnica modnog brenda Duchess, Ognjen Bagatin, vlasnik poliklinike Bagatin i brojnih drugi.


S tim će ljudima moći popiti kavu i ručati za vrijeme cjelodnevnog druženja u Hilton Garden Innu u Zagrebu, a na kraju druženja na Brand&Buzz konferenciji, sve sudionike čeka i glazbeno iznenađenje

Posjetitelji konferencije Brand&Buzz imat će priliku osvojiti i vrijednu nagradu koja će im pomoći u početnoj izgradnji svog branda. Agencija Logobox i Zagreb.info jednom sudioniku konferencije darovat će novi vizualni identitet za njegov brand te oglašavanje na portalu Zagreb.info, u ukupnoj vrijednosti od 100.000 kuna.

Vjerujemo da je kombinacija korisnih predavanja, stručnih predavača te sjajnih poslovnih mogućnosti dobar razlog da rezervirate 19. studenog za nadolazeću konferenciju Brand & Buzz u organizaciji Logoboxa i portala Zagreb.info u novootvorenom hotelu Hilton Garden Inn.

Konferenciju će otvoriti Darko Horvat, ministar gospodarstva, rada i poduzetništva, a odvija se pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović

Program konferencije dostupan je ovdje.

Komentari

loading...