Konačno je poznato zašto se otvorila nova rupetina na Malešnici

Nova rupa otvorila se u srijedu na križanju Ulica Ante Topića Mimare i Marka Viriusa na Malešnici, i to sekundu nakon što je njome prošao kombi.

Građani su, naravno revoltirani i u strahu od novih rupa koje su, čini se, postale uobičajena pojava na zagrebačkim cestama. Sve naravno zanima zbog čega se rupe otvaraju i što se to točno jučer dogodilo na Malešnici. Iz Grada su ovoga puta poslali i obrazloženje.

“Nastavno na propad ceste koji se dogodio jučer na križanju ulice Ante Topića Mimare i Marka Viriusa na Malešnici u Zagrebu, obavještavamo vas da su ekipe Vodoopskrbe i odvodnje d.o.o. na terenu od ranog jutra, te kako je utvrđeno da je došlo do puknuća armirano-betonskog zida kolektora javne odvodnje.

U tijeku je priprema izrade oplate za zatvaranje oštećenog zida na kolektoru. Nakon navedenog slijedi betoniranje, zatrpavanje i priprema prometnice za sanaciju asfalta koja je predviđena za ponedjeljak 7.9.2020. Sve radnje vode se u koordinaciji s nadležnim službama radi sigurnosti prometa i građana koje ovim putem molimo za strpljenje te da koriste zaobilazne pravce. O tijeku sanacije ćemo vas pravodobno informirati”, javlja gradska služba za informiranje.


Komentari