KOLONE I ZASTOJI: Na autocesti A1 između 20 i 7 sati obustavlja se promet sve do kraja kolovoza!

Foto: Robert Anic/PIXSELL/Ilustracija

Hrvatski autoklub izvijestio je jutros kako je pojačan promet na gradskim cestama i obilaznicama, pojedinim autocestama, prilazima turističkim središtima, trajektnim lukama i pristaništima te na pojedinim graničnim prijelazima,

Mokri su i skliski kolnici mjestimice na cestama u unutrašnjosti pa se vozačima savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Povremeno su mogući zastoji i kolone na riječkoj i zagrebačkoj obilaznici, pojedinim dionicama autocesta posebice uz odmorišta i na naplatnim postajama, Istarskom ipsilonu, Krčkom mostu, u trajektnim lukama, duž Jadranske magistrale na prilazima turističkim središtima, pojedinim graničnim prijelazima i na cestama na kojima se zbog radova vozi prema privremenoj signalizaciji.

Zbog kvara na dalekovodu prekinut je promet na županijskoj cesti Krndija-Punitovci.

Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče do 31. kolovoza između 20 i 7 sati svakodnevno (osim subotom i nedjeljom), zbog izvanrednog prijevoza, kratkotrajno (maksimalno 15 minuta) obustavlja se promet na čvoru Žuta Lokva.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac kolona teretnih vozila pred naplatnom postajom Bregana u smjeru Slovenije duga oko jedan kilometar.

Do 10. rujna zbog sanacije nadvožnjaka u čvoru Lučko vozi se po dva sužena traka u oba smjera, uz ograničenje brzine na 60 kilometara sat, a privremena prometna regulacija je i na Jadranskoj aveniji.

Zbog radova na nadvožnjaku Rugvica vozi se uz privremenu regulaciju prometa, u smjeru Lipovca po dva sužena prometna traka.

Na autocesti A7 na čvoru Sveti Kuzam zbog oštećenog kolnika u smjeru Krčkog mosta, vozi se uz ograničenje brzine 40 kilometara na sat.

Zbog osiguranja uvjeta za održavanje bakljade na Krčkom mostu će 4. kolovoza od 21 do 21,05 sati bit će prekinut promet u oba smjera.

U pomorskom prometu nema poteškoća dok željeznički putnički prijevoz teče uglavnom redovito.


Komentari