KAKAV DAN! Zagrepčani, ustajte iz kreveta i brzo van, ovo ne želite propustiti

Foto: Zagreb.info

Danas je u Zagrebu pretežno sunčano. Vjetar većinom slab istočni i jugoistočni. Najviša dnevna temperatura zraka od 18 do 20, na okolnom gorju između 13 i 16 °C.

U Hrvatskoj će u subotu prevladavati sunčano vrijeme ponegdje s malom do umjerenom naoblakom. Vjetar će puhati uglavnom slab, ponegdje umjeren sjeveroistočni, poslijepodne i jugoistočni.

Na Jadranu će puhati slaba i umjerena, mjestimice i jaka bura, od sredine dana jugozapadnjak i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom će se biti između 17 i 22 Celzijeva stupnja.

Stanje na cestama


Jak vjetar usporava vožnju dionicom autoceste A1 Zagreb-Split-Ploče između vijadukta Božići i tunela Bristovac te se vozi uz ograničenje brzine od 40 kilometara na sat, upozoravaju u subotu iz Hrvatskog autokluba (HAK).

Zbog oštećenog kolnika na državnoj cesti DC3 u mjestu Svilno vozi se usporeno jednim trakom uz regulaciju semafora.

Iz HAK-a upozoravaju i na današnje zatvaranje pojedinih cesta povodom održavanja Croatia Rallyja: od 5,29 do 18 sati Mali Lipovec – Gradanjci, od 6,17 do 18,30 sati Stojdraga – Budinjak – Gornja Vas, od 7,10 do 19,30 sati Krašić – Vrškovac te od 8,08 do 20,30 sati Vinski Vrh – Novigrad na Dobri – Duga Resa.

U pomorskom i željezničkom putničkom prometu nema poteškoća.

Komentari