Isplanirajte kupovinu na vrijeme: Evo koje trgovine zatvaraju vrata za Praznik rada

Foto: Pixabay/ Ilustracija

Iako ove godine na žalost brojnih, Praznik rada ne pada na radni dan (pa nema spajanja vikenda ili jednodnevne pauze), ipak je to prilika za odmor, pa ako vrijeme posluži za uživanje u roštilju i grahu.

Također, treba uzeti u obzir da neće sve trgovine raditi taj dan, pa sve potrebno za praznik rada, trebalo bi uzeti u subotu, iako će i dalje biti otvorenih opcija na sam praznik. Evo kako rade zagrebačke trgovine.

Konzum

Većina poslovnica raditi će skraćeno (veće do 15 sati, a manje će biti zatvorene), ali ovisi o lokaciji, koje možete provjeriti ovdje.

Lidl

Poslovnice Lidla, neće zatvoriti vrata svojim kupcima na 1. svibanj i radit će do 14 sati.

Studenac, Plodine i Kaufland

Tri trgovačka lanca objavili su kako će praznim rada provesti otvoreni u uobičajenom nedjeljnom radnom vremenu.

Spar/Interspar

Poslovnice Spara i Interspara podijeljene su na manje i veće te će veće raditi do 14 sati, a manje će biti zatvorene. Koje se gdje nalaze, možete pogledati ovdje.

Muller

Tek će nekoliko Mullerovih trgovina biti zatvoreno za Praznik rada, ali radno vrijeme otvorenih ovisiti će od trgovine do trgovine. Radna vremena možete provjeriti ovdje.

DM

Dok neke trgovine Dm-a 1.5. dočekuju s nedjeljnim radnim vremenom, druge će biti zatvorene. Popis s radnim vremenima dostupan je ovdje.

Bipa

Većina Bipa poslovnica biti će otvorena sa skraćenim radnim vremenom, ali ne sve. Koje će biti otvorene, a koje zatvorene, možete doznati ovdje.


Komentari