VOZAČI OPREZ: Zbog prometne nesreće prekinut je promet na državnoj cesti DC102 između Malinske i Krka!

Ilustracija: Facebook/ HAK

Zbog prometne nesreće prekinut je promet na državnoj cesti DC102 između Malinske i Krka kod mjesta Lakmartin. Obilazak je preko naselja Vrh i Kras.

Zbog prometne nesreće na državnoj cesti DC37 na Mostu Gromova u Sisku prekinut je promet iz Zagrebačke ulice na Novi most. Obilazak je gradom na Stari most.

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora i unutrašnjosti, osobito na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče, A2 Zagreb-Macelj i A7 GP Rupa-Diračje u smjeru Slovenije i na većini graničnih prijelaza u oba smjera, na zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici, a tijekom dana gust se promet očekuje i na Krčkom mostu, Istarskom ipsilonu u smjeru GP Kaštel i Plovanija, kod tunela Učka i čvora Matulji, na Jadranskoj magistrali (DC8) na prilazima turističkim središtima i u trajektnim lukama i pristaništima.

A1 Zagreb-Split-Ploče:
na naplatama Lučko i Demerje nema dužih čekanja
povećana gustoća prometa između naplatne postaje Lučko i čvora Bosiljevo II u smjeru Dubrovnika

Danas, 22.8.2021.god. od 07:00 do 19:00 sati zbog održavanja auto utrke “Formula driver Ogulin” za sav promet biti će zatvorena dionica županijske ceste ŽC3254 od parkirališta “Baza” iznad sela Puškarići do ŠRC Kneja u duljini od 4.300 metara. Promet prema naseljima Bjelsko, Jasenak i Drežnica te prema Ogulinu biti će propuštan svaka 2 sata, a u slučaju potrebe za prolaskom Hitne pomoći, Vatrogasaca ili Policije prometnica se otvara odmah.


Komentari