Facelift zagrebačkih prometnica: Neke su zatvorene u potpunosti, neke djelomično

Radovi u tijeku (foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX)

Za sav promet zatvorena je Kovinska ulica, od kućnog broja 1 do 3, zbog radova na plinovodnom sustavu, do 20 ožujka. Također u Kovinskoj ulici, na dijelu od Samoborske ceste do ulice Susedsko polje, prometuje se suženim dijelom kolnika, još danas, zbog sanacije prijekopa.

Suženim dijelom prometuje se Novačkom ulicom od kućnog broja 93 do 169, zbog radova na vodoopskrbnom sustavu.

Za sav promet, zatvara se Vodovodna ulica od Prilaza baruna Filipovića do Ilice, zbog radova na kolniku.

Zbog radova na kanalskom priključku u Prigradskoj ulici kod k.br. 15, do 16 sati, prometuje se suženim dijelom kolnika.

Od ulice Gračec do Kvintičke ulice, prometuje se jednim prometnim trakom zbog radova na elektroenergetskoj infrastrukturi, do 17 sati.

Zbog radova na sanaciji kolnika, ulica Prečko zatvorena je za sav promet, na dijelu od Petrovaradinske ulice do ulice Prečko kod k.br. 2a.

Budenečkom cestom, kod k.br. 19, zbog radova na plinskom priključku, prometuje se suženim dijelom kolnika, do 16 sati.

Zbog radova na plinovodnom sustavu u Ulici Tuškanac kod kućnog broja 87, suženim dijelom kolnika prometuje se, do 16 sati.

Suženim dijelom kolnika prometuje se u zoni raskrižja Ulice Antuna Šoljana i Ulice Marije Radić, do 20 sati, zbog radova na semaforizaciji raskrižja.

U ulici Jazbina kod raskrižja s Markuševečkom cestom, prometovat će se suženo zbog radova na kanalskom priključku, sutra od 9 do 16 sati.

Za sav promet bit će zatvorena ulica Vrhovec, zbog rekonstrukcije ceste te izgradnje kanalskog priključka na objektu Vrhovec 34A, sutra od 7 do 17 sati. Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova: Vrhovec – Zatišje – Antunovac – Kuniščak – Mandaličina i obratno.

Bosanskom ulicom, od kućnog broja 30 do 42A, prometuje se prema privremenoj regulaciji do sutra, zbog radova na sanaciji prijekopa.

Molvarska ulica zatvorena je za sav promet, do sutra, zbog uređenja kolnika.

Zauzima se dio kolnika u Jagićevoj ulici u zoni raskrižja sa Hochmanovom ulicom, zbog radova na vodoopskrbnom sustavu, sutra od 8 do 20 sati.

Zbog radova, zatvara se za promet Ulica Branovečina od kućnog broja 76 do 76S, do 17.ožujka.

Suženim dijelom kolnika prometuje se raskrižjem Ulice Dubrava i Maslinske ulice do 17. ožujka u 17 sati, zbog radova na telekomunikacijskoj indrastrukturi.

Na Jesenovečkoj cesti, kod kućnog broja 54, do 17. ožujka, od 8 do 15 sati, prometovat će se suženim dijelom kolnika, zbog radova na vodoopskrbnom sustavu.

Suženim dijelom kolnika prometuje se u Ulici Anke Krizmanić, kod kućnog broja 32, do 17. ožujka, od 8 do 15 sati, zbog radova na vodoopskrbnoj infrastrukturi.

Ulica Marice Barić, na dijelu od ulice Hrgovići do Našičke ulice, sjeverni kolnik i parkiralište, zatvorena je za sav promet, do 18. ožujka, zbog radova na kolniku.

Zbog radova na elektroenergetskoj infrastrukturi, suženim dijelom kolnika prometuje se ulicama Zelena magistrala, Stare Gajnice i Karažnik, do 19. ožujka, od 8 do 16 sati.

Prema privremenoj regulaciji, prometuje se na križanju Ulica Dragutina Golika i Anine zbog radova sanacije nogostupa i kolnika, do 20. ožujka, u 20 sati.

​Za sav promet zatvorena je Argentinska ulica, do 21. ožujka, zbog radova na uređenju kolnika.

Ivanjorečkom cestom, na dijelu od kućnog broja 80 do Baranjske ulice, prometuje se jednim prometnim trakom do 23. ožujka u 20 sati, zbog radova na elektroenergetskoj infrastrukturi, dok će poprečni radovi trajati od 9 do 13 sati.

Zbog radova na tramvajskom kolosijeku, Selskom cestom, u zoni raskrižja sa Savskom cestom, prometuje se suženim dijelom kolnika, do 1. travnja u 19 sati.

Ulica Žuti Breg, na dijelu od Kunovečke ulice do Ulice Pesteri, zatvorena je za sav promet zbog radova na vodoopskrbnom sustavu, do 2. travnja u 20 sati. Obilazni pravac za vrijeme navedenih radova: Žuti Breg (sjever) – Pesteri – Novačka – Potočka – Av. G. Šuška – Žuti Breg (jug).

Dubečkom ulicom, od križanja s Ulicom P. Smajića do Trnovčice, prometuje se jednim prometnim trakom zbog radova na vodoopskrbnom sustavu, do 2. travnja.

Štitarska ulica zatvorena je za sav promet, do 4. travnja, zbog uređenja kolnika.

Suženim dijelom kolnika, prometuje se Ulicom Dolčić, kod kućnih brojeva 24 do 26, zbog radova na izgradnji zaštitnog zida, do 5. travnja.

Zauzima se dio nogostupa u zoni raskrižja Prilaza baruna Filipovića i Selske ceste, do 9. travnja u 20 sati, zbog radova na polaganju elektroenergetskog kabla.

Na Zagrebačkoj cesti, ispred kućnih brojeva 26 i 28, zauzima se dio nogostupa do 9. lipnja, zbog radova na izgradnji stambeno poslovne građevine.

Ksaverskom cestom, kod kućnog broja 2, prometuje se suženim dijelom kolnika, do 10. listopada, zbog radova.


Komentari