DOZNAJTE NA VRIJEME! Evo kako trgovine i shopping centri u Zagrebu rade na Dan državnosti

Foto: Pixabay

Ako u nedjelju imate namjeru otići u trgovinu, savjetujemo da provjerite radno vrijeme jer neki dućani na Dan državnosti neće raditi.

KONZUM

Radno vrijeme Konzuma na Dan državnosti ovisi o lokaciji. Pojedine njihove poslovnice rade skraćeno, neke jednako kao i svaku nedjelju, a ima i onih koje su zatvorene. Detalje o radnom vremenu svake njihove trgovine u Hrvatskoj 30. svibnja možete pronaći OVDJE.

LIDL


Sve njihove trgovine otvorene su kao i svake druge nedjelje u godini.

SPAR i INTERSPAR

Njihove trgovine u nedjelju imaju različita radna vremena, ovisno o tome gdje se nalaze. Informacije kako koja trgovina radi potražite OVDJE.

KTC Iz KTC-a su priopćili: ‘KTC je jedini trgovački lanac koji od početka 2020. godine ne radi nedjeljom, blagdanima i praznicima’.

DM

‘Na Dan državnosti bit će otvorene prodavaonice dm-a koje posluju u sklopu trgovačkih centara te odabrane prodavaonice na obali. Detalji o radnom vremenu svih prodavaonica dostupni su na dm-ovoj internetskoj stranici‘, objasnili su.

KAUFLAND

Kod njih se radno vrijeme u nedjelju razlikuje od lokacije do lokacije. Više detalja o svakoj poslovnici pronaći ćete na interaktivnoj karti OVDJE.

BAUHAUS

Sve njihove trgovine su na Dan državnosti zatvorene.

PLODINE

Na njihovoj internetskoj stranici nema podataka vezanih za Dan državnosti. U podacima o radnom vremenu poslovnica, ovisno o lokaciji, stoji da nedjeljom vrata trgovina zatvaraju između 18 i 21 sat. Detalje pogledajte OVDJE.

BIPA

U Bipi su nam rekli da će na Dan državnosti raditi po izmijenjenom radnom vremenu.Više detalja o svakoj pojedinačnoj poslovnici pronaći ćete OVDJE.

MÜLLER

Njihove trgovine na Dan državnosti rade kao i svaku nedjelju (one koje su nedjeljom otvorene). Provjerite kako radi poslovnica u vašoj blizini OVDJE.

PEVEX

Njihove trgovine su otvorene kao i svake nedjelje, a radno vrijeme ovisi o lokaciji što možete provjeriti OVDJE

AVENUE MALL ZAGREB

Radno vrijeme tamošnjih trgovina, restorana i ostalog na Dan državnosti objavljeno je na OVOM linku. Većina trgovina je otvorena.

ARENA CENTAR ZAGREB

Na Dan državnosti, 30.05.2021., trgovine Arena Centra rade prema redovnom radnom vremenu.

CITY CENTER ONE – Zagreb West i  Zagreb East: ‘City Center one na Dan državnosti, 30. svibnja, radi prema redovnom radnom vremenu’, stoji u njihovoj obavijesti.

 

Komentari