’DOK TI SKONTAŠ’: Bešlagić se udružio sa Šprajcom, Andrijom Jarkom, ali i drugim poznatim licima pa poslao jednu jedinu poruku

Foto: Marin Tironi/PIXSELL

Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ) nastavlja kampanju za cijepljenje protiv covida, a ovog puta u pomoć su pozvali brojna poznata lica. Među njima su Zoran Šprajc, Andrija Jarak, Tonči Huljić, Enis Bešlagić, Bojana Gregorić Vejzović, ali i Željko Bebek.

“Ne morate se cijepiti i nitko vas ne može natjerati da se cijepite”, započeo je Šprajc koji dodaje: “Ako mislite da vam maska baš dobro stoji i ako je želite nositi do kraja života, ne morate se cijepiti.”

Istaknuo je i kako se ne morate cijepiti i ako vam nije stalo do toga da ova pandemija jednom završi, a isto vrijedi i ako ne želite odlaziti na koncerte, zajednička druženja… “Pogotovo se ne morate cijepiti ako vam nije stalo do vas samih, ali ako vam je stalo i do vas, ali i do nas samih, cijepite se”, zaključio je.

S druge strane, Bešlagić ističe: “Dok ti skontaš da se trebaš cijepiti kako bi ovo ludilo završilo, evo prođe još godina dana. Koliko treba, pitam vas ja. Koliko treba da bi shvatio/la, koliko ljudi treba umrijeti da bi shvatio da cijepljenjem sprječavamo bolesti, kao one što smo do sada spriječili.” Naposljetku je pozvao sve da se cijepe kako bi se svi zajedno ponovno zajedno radovali.

Poruke svih drugih, pogledajte ovdje!


Komentari