Dio građana bez interneta: Bijesni na operatera, zasipali su ih tisućama komentara!

Pixabay

Građani ponovo muku muče sa svojim mobilnim operaterom. Ovoga se puta radi o A1 operateru, kojem je danas pala mreža, i čini se da još uvijek nisu uspjeli otkloniti problem.

Zbog nepoznate je tehničke poteškoće jedan broj građana ostao bez interneta, a gledajući bijesne komentare može se razabrati da problem i dalje nije riješen.

Iz A1 mreže na Saom su Facebook profilu napisali ispriku građanima.

“Trenutačno je otežano pristupanje sadržajima na web-u za sve korisnike A1 mobilnih i fiksnih usluga. Intenzivno radimo na što skorijem otklanjanju poteškoća. Ispričavamo se svim našim korisnicima”, kažu.

No, građani izgleda ovo nisu prihvatili, već su ih zasuli ružnim komentarima u kojima čak zahtijevaju raskide ugovora s mrežom.

” Ovom “prigodom” kao oštećena tražim da mi se omogući prijevremeni raskid ugovora u suprotnom podnijet ću prigovor ili ovo dignut na veću odgovornost”, napisala ej samo jedna od mnogih.

“A1, očekujemo smanjeni račun. Za kolikogod nemamo stabilnog interneta. VI ŠALJETE OPOMENE ZA 2 DANA”, “Bitno da nećete imat poteškoća kad ćete slat račune…”Internet ne može biti sporiji već mjesecima a cijena koju moram platiti uvijek ista , a da ne kažem da očekuju plaćanje početkom mjeseca kad većina ljudi nije ni dobila plaću”, “Glavno da su povećali račune za 20kn tobože za unapređenje usluga,pa dobro vam ide unapređenje”, ljuti su bili drugi komentatori.

Komentari